KARDIGAN I HALJINA

Ova dva komada nikada ne izlaze iz mode, a zajedno čine idealan stajling za prve dane jeseni

25.08.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Dok prelazimo u novu sezonu, kardigan se čini kao mali naklon hladnijim danima koji su pred nama, a u kombinaciji s haljinom daruje pravu količinu ljetnih vibracija

Kombinacija manjeg pletiva i lijepe haljine predstavlja sigurnu opciju u danima kada poželite napraviti odmak od nošenja traperica, ali još uvijek želite postići elegantno-ležerni dojam stajlinga.

Znaju to i ljubiteljice mode okupljene na Instagramu koje su se pokazale najvećom obožabvateljivom kombinacije kardigana i haljine. Sudeći po njihovom primjeru, najpoželjnija je kombinacija kraćeg kardigana nalik crop topu i haljine slip kroja u duhu 90-ih kakvim popularnost ne blijedi.

Ukoliko ste kardigan nabavili još proljetos, nećete pogriješiti ako ga izvučete iz pozadine ormara jer njegova popularnost ne blijedi ni u mjesecima koji su pred nama.

Nosite ga uz traperice i običan pamučni top, uz midi i maksi haljine, ali i suknje. Sjajan je izbor kako za ležerne dnevne, tako i za poslovne stajlinge ako ih kombinirate s bluzom i trenutno vrlo trendi hlačama visokog struka i širokih nogavica.

  • +16
Ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije