KLASIK NAD KLASICIMA

Ova chic haljina nikad neće izaći iz mode, a cijena joj je i više nego primamljiva

24.12.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Crna svjetlucava haljina jedan je od onih modnih klasika s kojim nikad ne možete pogriješiti te mu se uvijek rado iznova vraćamo

Usprkos globalnoj pandemiji mnogi će se ipak uputiti na neka blagdanska druženja u skladu s preporučenim mjerama, a ako niste sigurni što odjenuti za predstojeća blagdanska druženja koja su pred nama, imamo prijedlog koji pristaje svima.

Bez obzira na aktualne trendove, elegantna crna rješenja za mnoge su i dalje najdraža kad su u pitanju večernje prigode.

Crna boja nas čini vitkijima i rješava nas muka oko usklađivanja ostatka stajlinga budući da paše uz sve - srebrne ili zlatne detalje, crvenu, bijelu...

Ljepota je u jednostavnosti, složit će se ljubitelji modnog minimalizma, a haljina koja upravo ispunjava sve te uvjete dolazi i s potpisom Hrvaticama omiljenog švedskog brenda H&M.

Radi se o haljini od svjetlucave crne tkanine dugih rukava nadahnute stilom 90-ih, načinjene od sitnih šljokica i klasične duljine do pola lista koja laska svakoj figuri.

Njezina je prednost i vrlo pristupačna cijena od 40 eura (oko 300 kuna) što je čini savršenim izborom jer odlično izgleda i u kombinaciji s trendi combat čizmama, gležnjačama, stiletticama, balerinkama...

Riječ je o upečatljivoj haljini za koju sa sigurnošću možemo reći da nas nikada neće iznevjeriti jer kroj prati figuru tijela i ističe adute, a kako je sama po sebi vrlo efektna ne morate se puno truditi oko ostatka stajlinga.

  • +9
Haljine sa šljokicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Da se radi o neprolaznom modnom klasiku dokazuje i to da je vrlo sličnu kreaciju nosila i modna ikona Kate Moss još davne 1995. godine na dodjeli Zlatnih globusa dok je još bila u vezi s Johnnyjem Deppom.

S ležernom frizurom i nenametljivim make upom, Kate je izgledala senzacionalno, a ovaj trendi look zaokružila je cipelama na petu sa šiljastim vrhovima te tako kreirala bezvremenski stajling koji i danas izgleda vrlo chic.