TUŽAN KRAJ SLAVNE DIZAJNERICE

Otkriveni novi šokantni detalji smrti djevojke Micka Jaggera

18.03.2014 u 09:41

Bionic
Reading

Rijetko tko se nije šokirao kada je medije obišla vijest o smrti dugogodišnje djevojke Micka Jeggera, modne dizajnerice L'Wren Scott, a novi detalji otkrivaju kao je L'Wren bila suočana s velikim dugom pa mnogi nagađaju kako je upravo to razlog zbog kojega si je oduzela život

Oko deset ujutro, New York je pogodila šokantna vijest. U stanu na Manhattanu asistentica je pronašla beživotno tijelo modne dizajnerice i dugogodišnje djevojke Micka Jaggera, L'Wren Scott. Prizor je bio stravičan. Naime, 49-godišnja L'Wren pronađena je obješena o kvaku, a samoubojstvo je učinila šalom iz vlastite modne kolekcije, prenosi Daily Mail.

L'Wren je bila u vezi s frontmenom The Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom od 2001., a samoubojstvo je počinila dok je on bio na turneji u Australiji. Kako pišu strani mediji, vijest o njezinoj smrti snažno je pogodila Micka, koji je očajan i izvan sebe. Prije nekoliko tjedana, L'Wren je na društvenim mrežama objavljivala fotke s odmora na Mickovom otoku Mustiqueu.

Kako doznaje MailOnline, L'Wren je bila u dugu oko šest milijuna funti, što je nešto više od 33 milijuna kuna pa neki nagađaju i kako je to jedan od potencijalnih razloga zbog kojeg si je odlučila oduzeti život. Osim toga, L'Wren je nedavno i otkazala svoj nastup na London Fashion Weeku.

Pravoga imena Luann Bambrough, L'Wren je odrasla u mormonskoj obitelji koja ju je posvojila u Utahu, a ime je promijenila sa 17 godina kada je započela modnu karijeru.