HAKIRANI MOBITELI

Otkriveni detalji tajne veze Brada i Angeline

19.06.2013 u 09:09

Bionic
Reading

Brad Pitt potajno se tijekom promocije filma 'Gospodin i gospođa Smith' prijavio u hotel s Angelinom Jolie, a zvjezdani se dvojac predstavio kao bračni par iako je u to vrijeme Pitt još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston. Otkriva to tužba koju je protiv Murdochove kuće News Corporation podnijela Eunice Huthart, dublerica i prijateljica Angeline Jolie

Eunice Huthart, kuma Angelinine i Bradove kćeri Shiloh, podnijela je na sudu u Los Angelesu tužbu protiv medijskog giganta, navodeći da je njezine poruke na mobitelu hakirao tabloid News of the World i The Sun, prenosi stranica Showbiz Spy.

U tužbi navodi da nitko nije znao za Bradovu i Angelininu tajnu romansu na setu filma snimanog 2005. osim nje, nekolicine tjelohranitelja i osobnih asistenata.

'Dana 1. travnja 2005. objavljena je u tabloidu The Sun priča o tajnoj vezi Brada i Angeline. Prema informacijama i uvjerenjima tužiteljice, nitko osim njihovih tjelohranitelja, osobnih asistenata i tužiteljice nije znao da su Brad Pitt i Angelina Jolie u vezi. Ipak, na kraju članka The Sun navodi: 'Jučer je The Sun ekskluzivno otkrio da su se Brad i Angelina prijavili u hotel predstavljajući se kao bračni par tijekom vikend putovanja na promotivnoj turneji filma 'Gospodin i gospođa Smith'', piše u tužbi.

Aniston i Pitt rastali su se u siječnju 2005, ali nisu finalizirali svoj razvod do listopada iste godine. Brad je ranije upoznao Jolie na setu filma.

U sudskim dokumentima Huthart opisuje kako su ona i Jolie bile bliske prijateljice koje su često zajedno putovale i družile se te da su zajedno provele Božić 2003. i 2004.

Jolie se, kaže Huthart, jednom prijavila u hotelu pod pseudonimom Pocohontas te je svoju prijateljicu zamolila da se nađu, no poruka je bila hakirana.


U tužbi se navodi još jedan incident s hakiranjem telefona kada je Jolie u telefonskom razgovoru s Huthart rekla da kani prestati sa snimanjem filmova. Informacija se pojavila u tabloidu News od the World pod naslovom 'Pitt stopirao Jolie' i u njemu se tvrdilo da je holivudska ljepotica Angelina Jolie zaprijetila da će zauvijek prestati snimati filmove.

Gospođa Jolie je podijelila tu informaciju samo s tužiteljicom ostavivši poruku na mobilnom telefonu koju tužiteljica nikada nije primila.

'Tužiteljica vjeruje da je njezin mobitel bio hakiran jer je objavljena informacija bila ona koju je Jolie privatno podijelila s tužiteljicom.'

Huthart je podnijela građansku tužbu i traži naknadu štete za kršenje saveznih zakona i zakona države Kalifornije te je to prva takva tužba protiv News Corporationa na tlu Sjedinjenih Država nakon što je ta medijska kuća zaradila seriju tužbi u Velikoj Britaniji.

Huthart optužuje News Corporation da je njezin mobitel bio ilegalno hakiran da bi se pribavile, snimile i iskoristile privatne informacije te time ojačala tiraža The Suna i News of the Worlda.