SKRIVALA GODINE

Otkrivena još jedna tajna ljubavnice princa Harryja

05.09.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Harryjeva brbljava ljubavnica je, dobivši dar govora pred medijima, izgubila dar brojanja, izjavivši da ima 32 godine, iako joj je 40 ljeta

Iako je tvrdila da su joj tek 32 ljeta, Carrie Reichert, koja se u medijima pohvalila razuzdanim provodom s raskalašenim britanskim princem, broji poneku godinu više.

Naime, nakon skandala oglasio se njen bivši suprug Paul Reichert rekavši da 'joj sigurno nisu 32' i dodavši da Carrie broji 40 ljeta. Reichert je još rekao da žali svoju bivšu suprugu zbog toga što je učinila, zaključivši da joj je motiv vjerojatno bio novac.

Što se tiče same Carrie, nakon što je 'pobrusila' svoje godine, opisala je za medije svoj susret s princem: 'Prvo smo pričali o Britaniji, a ja sam mu rekla da sam odrasla tamo, na što mi je on odvratio: 'Cool, ja sam tamo princ.' Nakon toga smo se ljubili 15 ili 20 minuta, ali neprestano nam je netko upadao u sobu. Nastavili smo se ljubiti bez obzira na sve, a na kraju mi je rekao: 'Ovo je bilo super'', ispričala je Carrie Reichert.