POP-UP LABORATORIJ

Otkrijte svoj dizajnerski potencijal u ROBA Storeu

11.12.2012 u 16:30

Bionic
Reading

Zagrebački dizajnerski i multibrand ROBA Store priprema dobrodošlicu iznimnom domaćem dizajneru Slavenu Miliću i njegovim torbama Long Way Back u četvrtak, 13. prosinca od 19 do 22 sata u Preradovićevoj ulici

Milićeve torbe Long Way Back, zbog kojih je ove godine zaradio nominaciju Elle Style Awards u kategoriji najboljeg dizajnera modnih dodataka, novina su na domaćem modnom obzoru, no već su prepoznate od strane ljubitelja originalnih i unikatnih kožnih komada. Posebnosti LWB komada zasigurno je pridonijela činjenica da je Slaven Milić umjetnik, kipar te su dizajniranje i izrada torbi nastavak njegovog rada na skulpturama.

Specijalno za tu priliku Lina Kovačević predstavit će eksperimentalnu dizajnersku instalaciju How much of a designer you really are? premijerno prikazanu na London Design Weeku, a zatim na Danu D u Zagrebu. Transformiran u polje testiranja, ROBA Store će se pretvoriti u pop-up laboratorij u kojem će svi zainteresirani moći riješiti test te otkriti nešto više o svom unutarnjem dizajneru.

Testovi će biti procesuirani u privremenoj proizvodnoj manufakturi te s individualnim rezultatima oblikovani u prilagođene platnene torbe, spremne za uporabu.

Svi prethodno testirani pojedinci moći će za vrijeme djelovanja pop-up laboratorija podići svoje torbe, a novotestirani unutar tjedan dana u ROBA Storeu.

U tradiciji ROBA Storeovih sezonskih druženja, upoznavanja, a ove zime iznimno i testiranja, druželjubive i znatiželjne okupljene dizajnere, njihove kolege i prijatelje izborom glazbe impresionirat će Band From Japan, Meniga i SashaDiPalci. Rekli bismo da su DJ-evi, no test kojem su podvrgnuti kaže da su minimalno 60 posto dizajneri.