Mine to five

Otkrijte novi web shop za ljubitelje casual mode

22.10.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Ove jeseni i zime nosite modne trendove poznatog svjetskog modnog brenda Tom Tailor koji otvara svoju online trgovinu u Hrvatskoj!

Tražite idealne odjevne kombinacije za poslovni sastanak, izlazak u grad s prijateljima ili za obiteljsko druženje? Znamo adresu koja će vas oduševiti jer Tom Tailor otvara svoju online trgovinu odjeće i modnih dodataka za urbane žene i muškarce. Do atraktivnih traperica, majica, bluza, haljina, košulja i sakoa dijele vas svega nekoliko klikova mišem!

Tom Tailor je od svojeg osnutka 1962. godine u Hamburgu postala omiljena modna destinacija onih koji vole ležeran stil oblačenja i opušten pogled na život, tražeći pritom visokokvalitetno modno iskustvo za relativno pristojnu cijenu.

Kao jedan od najvećih svjetskih trgovaca modom s više od 640 trgovina diljem svijeta, mladim i modernim ženama i muškarcima nudi prepoznatljive linije odjeće koje su istovremeno raznolike i jedinstvene – baš kao i njihovu kupci.

A od sada je ženska i muška moda dostupna kroz Tom Tailor online trgovinu!

Tom Tailor Denim – traper slavi život i slobodu!

Tom Tailor Denim linija odjeće za žene i muškarce nadahnuta je cijelim svijetom koji je podjednako kreativan i znatiželjan, ali je uvijek ostao vjeran sebi.

Traperice su i danas jedan od najpopularnijih modela hlača koji se nose često i u svim prilikama – jer se u njima osjećamo udobno i sigurno. Ako ovaj bezvremenski modni komad odjeće spojimo u kombinaciju s ležernijim majicama, bluzama i puloverima dobije se savršen definicija sportskog casual outfita idealnog za sve koji vole vedre, dinamične, moderne i kvalitetne prirodne materijale, kao i za one koji imaju opušten pogled na život i spremni su na nove izazove, koji cijene individualnost iako žive u dinamičnom i urbanom okruženju.

„Mine to five“ – za poslovni, ali i privatni život izvan uredovnog vremena!

Zahvaljujući pomnom istraživanju u sektoru poslovne odjeće, Tom Tailor je osmislio liniju „mine to five“ – smart casual odjevnu kolekciju koja savršeno balansira između dva modna svijeta suvremene žene, poslom natrpan period od 9 do 17 sati te onaj privatni nakon uredovnog vremena.

Modernoj poslovnoj ženi je vrlo važno imati pouzdanog partnera kada je u pitanju odjeća, a koji će joj pomoći da se osjeća ugodno, zadovoljno i opušteno za vrijeme poslovnih sastanaka, ali i tijekom intimnih, obiteljskih i društvenih trenutaka rezerviranih za period nakon posla.

Stoga ne čudi što su sakoi, hlače, suknje, haljine, kaputi i jakne ključni elementi u „mine to five“ liniji odjeće. Ženama će se svidjeti lakoća kombiniranja klasičnih komada poslovne odjeće s onim ležernijim dijelovima inovativnog dizajna, sofisticiranih uzoraka i kvalitetne izrade materijala.

Vjerujte nam, osjećat ćete se samouvjereno i neopterećeno uz ovaj ležeran poslovni stil isprepleten sportskim detaljima i modernim bojama.

„Be part“ – održiva moda za održivu budućnost!

U Tom Tailor kompaniji pridaje se velika pažnja prema održivosti poslovanja, a samim time raste i sve veća zabrinutost za ekološke probleme.

Svjesni svoje odgovornosti prema okolišu i društvu, kao i velikog uspona pokreta „spore“ odnosno „zelene“ mode, Tom Tailor je pokrenuo kampanju održive odjeće „Be part“ u kojoj žele transformirati svoju modnu ponudu i modnu industriju – u suradnji s kupcima.

„Be part“ je ekološki prihvatljiva inicijativa o kupnji održivih odjevnih proizvoda za čiju se izradu koristilo:

  • Manje vode i energije
  • Reciklirani poliester
  • Organski pamuk
  • Organska viskoza izrađena od celuloznih vlakana na bazi drveta, potpuno prirodna i bezopasna za okoliš

Ove jeseni obucite se sa stilom od glave do pete uz pristupačne cijene. Gdje drugdje kupiti savršene traperice ili poslovni komplet i haljine online, nego klikom na web shop Toma Tailora!