osvojite odlične nagrade

Otkrij kako se Ljupka Gojić Mikić zaljubila u kolače, a Lider trend te daruje

01.08.2019 u 13:34

Bionic
Reading

U ljetnom Lider trendu s čije se naslovnice smiješi Ljupka Gojić Mikić, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki kojoj je najnoviji dodatak u CV-u slastičarnica na Knežiji. U intervjuu s Ljupkom saznajte kako se zaljubila u kolače i svakodnevno upadala u slatki grijeh te kako je u interijer slastičarnice utkala vlastiti modni štih

Prije no što se otisnete u vruće ljetne dane, proučite kako biti dotjeran i njegovan i na +40 i, naravno, zaštićen od opasnih UV zraka, ali i koje su nove metode za vitku liniju, jer, ako niste znali, zamrzavanjem se učinkovito skidaju masne naslage. Pročitajte i kako će izgledati ovogodišnje ‘ljeto iz snova’ poznatih Hrvatica.

Uz ljetni vodič koji je na jednom mjestu obuhvatio sve nezaobilazne festivale, knjige, mirise i događaje, tu su i modni vremeplov u kojem vas čekaju dvije nezaboravne plavuše Marilyn Monroe i Doris Day, ali i modna sadašnjost s detaljima o trendi nakitu za haljine svih dužina i široke hlače koje su ove sezone ultimativni hit.

Zašto se žene sve više zaljubljuju u žene, što se s tehnologijama promijenilo u ljubavi i seksu te kako oduševiti najmilije uz recepte poznate slastičarke Petre Jelenić, samo su neke od zanimljivih tema ljetnog Lider trenda uz koji dolazi i moderna narukvica iz ekskluzivne kolekcije Petras.

LIDER TREND TE DARUJE:

Lider trend daruje čitatelje tportala s tri savršena ljetna poklon-paketa za druženje s ekipom. Poklon-paket sadržava žuti i plavi frizbi te četiri para naočala razigranih šarenih okvira.

Pročitajte u intervjuu i odgovorite na pitanje: Ljupka je u slastičarnicu dodala modni detalj koji je izradila vlastitim rukama. O čemu se radi?

Svoje odgovore zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na darivanje@lider.media, a kao naslov maila navedite ključnu riječ #tportal.

Dobitnike koji će biti izabrani metodom slučajnog odabira možete potražiti na internetskoj stranici lider.media u ponedjeljak 19. kolovoza.

Dobitnici su:

  • Lidija Škoda, Antunovac
  • Maja Kiš, Križevci,
  • Katarina Radić Grbac, Rijeka