ZA SVAKI STYLING

Otkačene torbe inspirirane pričom o vremenu

25.05.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Clox je brend modnih dodataka koje povezuje univerzalna priča o vremenu pa u skladu s tim predstavlja prvu kolekciju torbica inspiriranu starim zidnim 'ku-ku' satovima

Kolekcija se sastoji od tri pismo-torbice i tri ruksak-torbice dizajniranih pomalo ikonistički. Jedan sat ističe brojčanik za rimske brojeve, drugi otvor za ku-ku pticu koja izlazi svaki puni sat, a treći model pokazuje kružnicu - mjesto za kazaljke.

Ku-ku ptica inspiracija je ove kolekcije i ona nam donosi slobodu od vremena jer torbice, osim što oblikom podsjećaju na zidne satove, nemaju kazaljke i ne pokazuju vrijeme.

'Nekada je dobro osloboditi se pojma vremena i prepustiti se onome što radimo, koliko god da to trajalo', poručuju iz Cloxa.

Urednica, voditeljica i novinarka Ana Radišić ovaj puta našla se u ulozi modela koji u isto vrijeme predstavlja odraslu i ozbiljnu ženu, ali i njezinu drugu stranu, razigranu djevojčicu koja nas treba podsjetiti na to da smo u djetinjstvu lako zaboravljali na vrijeme i prepuštali se igri.