TRAŽI EKSHUMACIJU

Otac preminule glumice ne odustaje od istine

14.05.2014 u 18:47

Bionic
Reading

Otac preminule američke glumice Brittany Murphy ne odustaje od ekshumacije njezina tijela i ponovne autopsije. Brittany je preminula u dobi od 32 godine u prosincu 2009. u svom domu u Los Angelesu

Naime, iako se kao službeni uzrok smrti naveo srčani udar kao posljedica upale pluća, glumičin otac Angelo Bertolotti traži ponovnu autopsiju tijela.
Renomirani patolog Cyril Wecht istražio je misterioznu smrt glumice Brittany Murphy i njezina supruga Simona Monjacka i tvrdi kako je 'nemoguće isključiti ubojstvo'.


Razina metala pronađena u njihovim tijelima naprosto je sumnjiva. Naime, samo pet mjeseci nakon smrti glumice, u istoj je kući preminuo njezin suprug.

Metali koji su pronađeni u uzorcima kose i kostiju nalaze se u otrovima za štakore i kukce.

Kako bi se napokon saznala istina, 87-godišnji Bertolotti traži ekshumaciju tijela i ponovnu analizu. Istinu želi saznati i majka Simona Monjacka, ali kaže kako joj je sve to uznemirujuće i razumije da nakon analiza koje su pokazale šokantne podatke Britannyin otac želi saznati više. I ona naravno želi saznati što se dogodilo, no još nije dala dozvolu za ekshumaciju sinova tijela.