obnavlja kosu

Osvojite poklon pakete iz Neogen linije proizvoda koja doprinosi rastu kose

11.09.2019 u 09:21

Bionic
Reading

Neogen™ linija od nedavno je dostupna na hrvatskom tržištu i sadrži 3 proizvoda – NeoWash™ šampon, NeoCond™ regenerator i NeoOil™ ulje za kosu

Neogen™ predstavlja posebno razvijenu liniju proizvoda koja doprinosi rastu kose, ali i obnavlja kosu prilikom redovitog korištenja ulja, šampona i regeneratora koji jačaju kosu.

Cijela linija namijenjena je osobama koje imaju problema s ispadanjem kose te je obogaćena stimulatorima rasta kose koji se bazira na patentiranoj TrichoTech™ tehnologiji.

TrichoTech™ tehnologija temelji se na 100 % prirodnom fito-kompleksu koji sadrži 7 vrsta eteričnih ulja podrijetlom s brazilskih planina (et. ulja ružmarina, obične borovice, cedra virginijskog, sandala zapadnoindijskog, čajevca, prave lavande i eukaliptusa globulusa), a koja stimuliraju rast nove kose (neogen faza regeneracije folikula), štite i stabiliziraju cijeli kapilarni sustav vlasišta, smanjuju proizvodnju sebuma i svrbež vlasišta.

Izvor: Društvene mreže

NeoOil™ ulje za kosu dolazi u pakiranju 4x5 ml. Bogato je eteričnim i biljnim uljima (jojoba, avokado i argan) koja hidratiziraju i obnavljaju vlasište i vlakna kose. Ulje je ujedno i seboregulator, a koristi se za sve tipove kose, 1-2x tjedno, 10 minuta prije šamponiranja.

NeoWash™šampon za kosu (200 ml) bogat je eteričnim uljima, ekstraktom tamarinde i blagim tenzidima koji poštuju hidrolipidni sloj. Šampon čisti, hidratizira i omekšava kosu te obnavlja vlakna kose. Koristi se za sve tipove kose.

NeoCond™ regenerator za kosu (200 ml) bogat je eteričnim i biljnim uljima (jojoba, avokado, argan i pšenične klice) te ekstraktom tamarinde, tokoferil acetatom te hidroliziranim proteinima riže. Obnavlja vrhove kose i revitalizira njezina vlakna. Koristi se za sve tipove kose.

Neogen™ proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i u Kemig4U (Bauerova 5, Zagreb i kosarica.hr).

Tijekom rujna uz kupnju NeoWash™ šampona i NeoCond™ regeneratora svakom kupcu poklanjamo Neogen četku. A u Kemig4U (Bauerova 5, Zagreb i kosarica.hr) NeoWash™ šampon i NeoCond™ regenerator su na popustu 30%.

Čitateljima tportala darujemo 2 Neogen poklon paketa (1 NeoWash™ šampon + 1 NeoCond™regenerator). Dobitnici su Natalija Marija Magdić i Ruszmira Tomasović.