inicijativa #SayThankYou

Osvojite poklon paket Julius Meinl proizvoda

15.05.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Lijepe geste imaju nevjerojatnu moć! Popijte kavu 17. svibnja u jednom od ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske koji su dio velike lančane inicijative zahvalnosti, preuzmite poklon bon za besplatnu šalicu Julius Meinl kave i zahvalite dragim ljudima

Većina u prosječnom tjednu provede više vremena s kolegama s posla nego s vlastitom obitelji i prijateljima. Rezultati globalne studije, koju je provela tvrtka Julius Meinl na 4000 odraslih iz cijele Europe, govore da se dvoje od troje ljudi slaže da se riječ hvala ne koristi dovoljno na radnom mjestu.

Više od 81% ispitanika složilo se da je hvala od nadređenog imalo pozitivan utjecaj na njihov dan, a tri petine reklo je da su se zbog toga osjećali cjenjenijima. Slično vrijedi i za odnose među kolegama. Naime, 55% ispitanika smatra da je pozvati kolegu na pauzu za kavu i ugodan razgovor lijep način izražavanja zahvalnosti.

Julius Meinl je nakon iznimno uspješne prošlogodišnje inicijative iskazivanja zahvalnosti ponovo pokrenuo inicijativu #SayThankYou ili Recite hvala koja će ovog proljeća diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, nadahnuti tisuće ljudi.

Svi koji 17. svibnja na više od 230 lokacija diljem Hrvatske naruče vrhunsku Julius Meinl kavu dobit će poklon bon za besplatnu kavu koji mogu pokloniti nekome važnom u životu – kolegi, prijatelju, članu obitelji, poznaniku… i tako mu simbolično zahvaliti. Popis ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u inicijativi nalazi se na interaktivnoj karti, a poklon bon se može iskoristiti do 31. svibnja.

Čarobna riječ hvala

Studija tvrtke Julius Meinl pokazala je da mali, ali veliki trenutci mogu utjecati na promjene raspoloženja, a 85% ispitanih reklo je da im osmijeh stranca može uljepšati dan. 79% ispitanika slaže se da je pozvati prijatelja ili člana obitelji na kavu jedan od najlakših načina na koji osoba može reći hvala, nakon čega slijedi zagrljaj (50%) i slanje cvijeća ili čestitke (20%).

Više informacija: https://juliusmeinl.com/hr/recite-hvala

Julius Mienl razveselit će jednog čitatelja uz Starter paket koji sadrži Pinta aparat za Julius Meinl i Nespresso kompatibilne kapsule, 2 crvene espresso šalice i 5 vrsta kompostabilnih kapsula, ukupno 50 kapsula. Dobitnik je Marko Jertec.