Proljeće ljepše miriše

Osvojite parfeme iz nove linije Douglas Collection Beautiful Stories

20.04.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Povežite se ponovno sa sobom i s prirodom uz pomoć Beautiful Stories, novih mirisa iz Douglas kolekcije, formuliranih s 99,9% sastojaka prirodnog podrijetla

Kolekcija parfema Beautiful stories osmišljena je kao manifesto pun poštovanja prema živom svijetu sa željom poboljšanja odnosa između ljudi i prirode. Vrijednosti kolekcije su: transparentnost, poštovanje, humanizam i uključivost. Svaki miris iz kolekcije izražava mantru, koja slavi samopouzdanje, optimizam i pozitivnost. Potaknite sreću u sebi i krenite na mirisno putovanje uz Douglas parfeme.

Follow your dreams, novi cvjetni i drvenasti Eau de Parfum, poziva vas na šarmantni i romantični bijeg. Zatvorite oči i dopustite da vas ponesu svježe i živopisne gornje note, kombinacija crnog papra s Madagaskara i talijanskog ulja limuna. Utješne cvjetne srednje note mješavina su akorda ruže i egipatskog ulja geranija. Cedrovina i bijeli mošus u baznim notama pojačat će ovaj osjećaj mekoće i udobnosti.

Živjeti u skladu sa samim sobom i svijetom oko nas poruka je svježeg i drvenastog Live the moment Eau de parfuma. Duboko udahnite i krenite na mirisno putovanje s mirisom talijanskog bergamota i notom mandarine u gornjim notama. U srednjoj noti ulje jabuke u kombinaciji s uljem ružmarina iz Sjeverne Afrike slavi prirodu u punom sjaju. Indonezijski pačuli i cedrovina u osnovnim notama odišu svojim zavodljivim mirisima.

Celebrate life zadivljujući je Eau de parfum i oda senzualnosti. Njegove gornje note kombinacija su ukusnog akorda marelice sa sočnim i začinjenim uljem crvene naranče. Moćna i tajanstvena zrna tonke iz Venezuele spojena su s nježnim uljem jabuke, dok cedrovina u baznim notama upotpunjuje ovaj miris.

Čitateljima tportala darujemo Follow your dreams (2x), Live the moment (1x) i Celebrate life (1x) parfeme iz kolekcije Douglas Collection Beautiful Stories, a dobitnici su Marijana Sladić, Natalija Marija Magdić, Nives Mavrlja i Tara Dmitrović.