nagradnjače

Osvojite P&G poklon pakete povodom kampanje 'Hvala ti mama'

27.02.2018 u 15:32

Bionic
Reading

'Ponosni sponzor majki', kompanija Procter&Gamble u suradnji s Konzumom poziva vas da do kraja veljače podržite majke vrhunskih sportaša.

Kupnjom odabranih proizvoda tvrtke P&G podržavate kampanju 'Hvala ti mama' koju Procter&Gamble provodi u suradnji s Međunarodnim olimpijskim odborom i kojom pomaže majkama vrhunskih sportaša. Jedan sretnik će pritom osvojiti i uglađen i ekološki automobil Toyota Auris Hybrid.   

P&G je nedavno u sklopu kampanje 'Hvala ti mama' u Hrvatskoj predstavio suradnju s hrvatskim olimpijcem Natkom Zrnčićem Dimom i njegovom majkom Majkom Zrnčić. Kampanja 'Hvala ti mama' traje do kraja veljače, a majke vrhunskih sportaša podržavate kupnjom odabranih P&G proizvoda u trgovinama Konzuma.

P&G predano donosi rješenja koja olakšavaju svakodnevicu svake majke, a među istaknutim proizvodima u Konzumu za vrijeme trajanja kampanje su marke: Oral-B, Head&Shoulders, Old Spice, Ambi Pur, Pantene, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Blend A Dent, Dash, Always i Naturella. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti navedene proizvode u vrijednosti od minimalno 100 kn na jednom računu i prijaviti se putem SMS-a.

Kompanija Procter&Gamble pokrenula je 2012. godine globalnu 10-godišnju suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom, a kampanja 'Hvala ti mama' dio je globalne inicijative kojom se osim majkama sportaša odaje priznanje i milijunima majki diljem svijeta. 

Više o pojedinostima nagradne igre možete pročitati na: http://www.nagradne.hr/nagradne-igre/osvoji-toyotu-auris-hybrid/

A do sljedećeg odlaska u Konzum pozivamo vas da sudjelujete u nagradnjači pri čemu čitatelje tportala darujemo s tri poklon paketa kompanije P&G. Dobitnici su Niko Crvelin, Vlasta Žugelj i Željka Rakuljić.