nagradnjače

Osvojite naočale nizozemskog brenda Dutz

19.06.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Nemoguće je ne primijetiti da u srži mode više nije samo odjeća. Gotovo svi modni dizajneri u kolekcije svojih kreacija uvrštavaju naočale kao element koji zaokružuje snažan izričaj!

Velik izbor dioptrijskih okvira na tržištu i brze izmjene modnih trendova poprilično otežavaju odabir onog „pravog“ okvira. Dobro je poznato da okvir mora pristajati licu, ističući vrline i prikrivajući eventualne nedostatke, no nerijetko se nađemo u većem problemu – izbor okvira koji se dugoročno mora uklapati u individualni modni izričaj. LIDER OPTIKE vam nude širok spektar naočalnih okvira nagrađivanog brenda DUTZ. Riječ je o naočalama nizozemskog dizajna, superiorne kvalitete te bezvremenske i elegantne modelistike, čija jednostavnost suptilno, ali sigurno okrunjuje svačiji modni izričaj.

Da biste postali vlasnici jednog takvog okvira, sudjelujte u nagradnjači i pružite si priliku da naglasite vlastiti stil!

Budući da je uz estetsku stranu neophodna i ona druga koja uključuje kvalitetu vida, uz dioptrijski je okvir nužno odabrati i adekvatne naočalne leće. U svim poslovnicama LIDER OPTIKA do kraja lipnja možete iskoristiti posebnu ponudu progresivnih i jednojakosnih leća po sniženim cijenama. Riječ je o lećama uglednog japanskog brenda SEIKO koje zadovoljavaju vrlo visoke kriterije kvalitete, a ona je zajamčena trogodišnjom garancijom.

Zadovoljite svoju potrebu za najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu, posjetite najbližu LIDER OPTIKU i ostvarite uštedu i do 750 kn!

Čitateljima tportala darujemo deset okvira DUTZ Eyewear, a dobitnici su Marin Bjeliš, Ljerka Vučić, Dejan Petrak, Anka Harašić, Svjetlana Boroš, Jadranka Mulković, Marina Jerbić, Dejan Čupan, Nevenko Novak i Željko Jurić.