nagradnjače

Osvojite iskreni vodič kroz majčinstvo iz kojeg ćete puno naučiti

19.11.2018 u 11:49

Bionic
Reading

'Ne baš savršena mama' neuvijeno opisuje majčinstvo kakvo ono i jest: neuredna, izluđujuća i urnebesna stvarnost u kojoj ne postoji univerzalan pristup te je ponekad sasvim u redu nemati blage veze što činite

Stvari koje je naučila dok se borila s dvama dječacima – od poroda do prvih zubića, hranjenja u tri ujutro, dječjih bijesnih izljeva, igraonica i privikavanja na kahlicu – nasmijat će vas do suza i silno utješiti činjenicom da sasvim sigurno niste jedini koji to prolaze.

Ne baš savršena mama blogerska je i Facebook senzacija! Tisuće ljudi obožavaju njezine objave jer na urnebesan i bolno iskren način opisuje majčinstvo. Od veličanstvenih trenutaka roditeljskog života do emocionalnih ponora kada se osjećate kao da možda niste stvoreni za tu ulogu, ovaj neuvijeni prikaz stvarnosti majčinstva osvojio je srca roditelja diljem svijeta.

Ne baš savršena mama ne libi se nijedne teme – od izrazitog manjka sjaja u trudnoći do naoko beskonačnih noćnih hranjenja; od druženja za majke i dojenčad do povratka na posao; od nošenja s dječjim bijesnim ispadima do snalaženja u paklu igraonica. Ova vam knjiga neće reći kako biti roditelj, što kupiti ili kako se trebate osjećati. Osvježavajuća iskrenost zajamčeno će vas dobro nasmijati, a možda i rasplakati te ćete nesumnjivo odahnuti zbog spoznaje da ste savršeni baš takvi kakvi jeste - nesavršeni.

Čitateljima tportala darujemo dva primjerka knjige 'Ne baš savršena mama', a dobitnici su Petra Terzić i Ana Bartula.