nagradnjače

Osvojite Dove poklon pakete za njegu tijela

27.09.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Lijepa koža pruža osjećaj samopouzdanja. Baš zato, beauty brand Dove ne prestaje stvarati linije za njegu tijela kojima je cilj hidratizirana i njegovana koža

Ove jeseni, u omiljene rituale svakodnevne brige za kožu dodao je tri sjajna noviteta - piling za tijelo, losion za tijelo u spreju i gel za tuširanje obogaćen inovativnom micelarnom formulom.

Novi Dove pilinzi za tijelo hrane kožu ostavljajući je glatkom nakon svakog tuširanja. Sa svojom nježnom, ali djelotvornom teksturom i umirujućim mirisima, pilinzi za tijelo s prirodnim zrncima ostavljaju kožu glatkom i hidratiziranom. Obogaćeni s ¼ Dove hidratantne kreme, pomažu ukloniti mrtve i suhe površinske stanice te na taj način otkriti prirodnu ljepotu vaše kože. U dvije mirisne varijante, Dove pilinzi zasigurno će se naći na policama svih obožavateljica kvalitetnih scrubova. Dok će Dove Pomegranate seeds & shea butter piling za tijelo ispuniti tuš laganim i slatkim mirisom šipka te nahraniti kožu, Crushed macadamia & rice milk svojom blagom teksturom savršen je put do svilenkaste i meke kože.

Kremasti pilinzi najbolji su način za započeti odgovarajuću njegu kože tijela. Mali rituali njege tijela ne znače samo brinuti se za svoju kožu, već bi trebali predstavljati i zadovoljstvo. Trenuci nanošenja losiona za tijelo trenuci su koje imamo samo za sebe. Sa svojom brzo upijajućom i nemasnom formulom, koja sadrži ulje kokosa i bademovo mlijeko, Dove losion u spreju te će trenutke učiniti još posebnijim. Dove Nourishing Secrets Restoring Coconut Oil & Almond milk inspiriran je ritualima očuvanja zdravlja i ljepote žena u Indiji, koje bademovo mlijeko i kokosovo ulje koriste u njezi kože više od 4000 godina. Zbog svojih svojstava zacjeljivanja kože, ovi su sastojci postali dio fantastičnog losiona u spreju, koji se jednakomjerno nanosi na kožu i koji je prilagođen svim tipovima kože.

Vodeći se činjenicom da svaka koža zaslužuje nježnost, u novoj liniji gelova za tuširanje, Dove je kombinirao nježnu formulaciju micelarne tehnologije s osjećajem učinkovitog čišćenja kože. Tako je nastao Dove Anti stress, koji nježno čisti kožu od negativnih učinaka uz osjećaj umirivanja kože te Sensitive Skin, koji je svojom blagom formulom bez sapuna i boja posebno prikladan za osjetljivu kožu, podložnu iritacijama. Novi gelovi za tuširanje sadrže blage sastojke za čišćenje kože te nakon tuširanja daju osjećaj hidratizirane i osvježene kože. Malene micele okružuju nečistoću i nježno je uklanjaju s kože, dok prirodni sastojci pomažu hidratizirati njenu prirodnu barijeru. Micele djeluju poput magneta i s kože u trenutku podižu prljavštinu, bez potrebe da se utrljavaju u kožu i tako izazivaju iritaciju.

Micelarna tehnologija, trend koji je osvojio beauty svijet nakon maramica, pjena, regeneratora osvojila je i gelove za tuširanje. Svakodnevni stres, onečišćenje okoliša pa čak i klimatske promjene ostavljaju trag na našoj koži. Negativni učinci s kojima se susrećemo svaki dan mogu poremetiti prirodnu barijeru kože, uzrokujući da koža bude razdražena i neugodna. Blaga formula Dove micelarnih gelova za tuširanje pruža meku i glatku kožu nakon samo jednog tuširanja, a pogodni su za svakodnevnu uporabu.

Kao brand koji potiče brigu o sebi i njezi kože, Dove je postao dom stvarne ljepote. Stvarajući kvalitetne proizvode, motiviraju žene za stvaranjem svijeta u kojem je ljepota izvor samopouzdanja, a ne tjeskobe.

Čitateljima tportala darujemo dva Dove poklon paketa. Dobitnici su Romana Nerić i Ivona Lanar.