NAGRADNJAČA

Osvojite biografiju Adele!

25.02.2013 u 15:45

Bionic
Reading

Prva i zasad jedina biografija najveće pjevačke zvijezde današnjice, djevojke iz susjedstva koja je osvojila svijet glasom, pjesmama, izvedbom, prkoseći pravilima šoubiznisa u kojem se eksploatira izgled

Biografijom slavne Adele nagrađuju vas Dallas i tportal.hr.

Nakon samo dva albuma '19' i '21', Adele je pošlo za rukom ono o čemu najveći dio konkurencije sanja - osvojiti svijet pjesmama te u konzumerističkom sistemu ne biti 'one hit wonder', nego izrasti u pjevačicu o kojoj se već nakon nekoliko godina na sceni već govori kao o evergrinu!

Njezinu je zanimljivu životnu priču predočio britanski publicist Chas Newkey Burden, kojem je to 29. naslov u spisateljskoj karijeri. Prijevod knjige na hrvatski potpisuje Merita Arslani, cijenjena domaća novinarka i autorica Kiklopom nagrađenog debi romana 'Anđeli će samo zaspati', dok je naslovnica djela glasovitog fotografa Briana Rasica, službenog fotografa Rolling Stonesa.

Osebujan glas, brojni hitovi i ranjiva osobnost priskrbile su Adele veliku popularnost, ali i priznanja publike i kritike. Dosegla je vrhove top lista – no tko je ona zapravo? Koja je istina o njezinom životu koji je toliko utjecao na njezine pjesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri?

Ova knjiga prati njezinu priču od djetinjstva u Londonu gdje je počela pjevati sa samo četiri godine, pa do ugovora s izdavačkom kućom. Adele je zbilja prava ikona! Njezin izgled ne uklapa se u stereotipni stil celebrityja, priznaje da ima golemu tremu prije nastupa, a jednom je otkazala bitnu promociju u Americi zato što nije bila raspoložena za putovanje. Ova knjiga je potpuni portret genijalnog talenta i inspirirajuće beskompromisne glazbenice koja je osvojila svijet.

Knjigu su osvojile:

Jelena Bleiziffer
Slavica Blaževac

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.