nagradni natječaj

Častimo vas šrilanskim specijalitetima i ekskluzivnim putovanjem za dvije osobe!

10.10.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Qatar Airways i tportal vode vas na Šri Lanku! Sudjelujte u našem nagradnom natječaju i osvojite putovanje za dvoje do ovog drevnog otoka (smještaj i transfer uključeni u nagradu). Utješne nagrade su 5 poklon bonova od 250kn za Curry Bowl restoran u Zagrebu

Mješavina egzotičnih okusa i mirisa koji se prožimaju kroz moderna i tradicionalna jela, prekrasni pejzaži ispunjenih drevnim zdanjima i rajske plaže pune svjetskih putnika željnih dobre zabave... Šri Lanka je zemlja prekrasnih oprečnosti koje privlače svjetske putnike i avanturiste u potrazi za novim i značajnim iskustvima.

Smještena uz jugoistočni kraj indijskog poluotoka, Šri Lanka je kroz povijest bila mjesto susreta raznih kultura, ali i interesa osvajačkih naroda i kolonizatora zbog svoje bogate prirode i savršene klime.

Nezavisnost od Britanskih kolonizatora proglasila je 1948. godine i prozvala se Ceylon, ali je do 2009. godine ostala relativno zatvorena za vanjski svijet zbog unutarnjih nemira.

Od 2010. godine otok se otvara svijetu i postaje sve popularnija destinacija za svjetske putnike, dajući im iskustvo modernog turizma te netaknute i bogate prirode pune drevnih tvrđa, spomenika i hramova.

Šri Lanka sustavno radi na razvoju turizma i sigurnosti turista, grani gospodarstva koja, kao i u Hrvatskoj, postaje sve važnija za tu otočnu državu. Povezanost je jedan od ključeva razvoja, a kako se na otok dolazi skoro isključivo letom, uspostava redovnih i povoljnih zračnih linija je nužna.

Tako je i Zagreb povezan s Colombom, glavnim gradom Šri Lanke, s čak dvije linije dnevno zahvaljujući Qatar Airwaysu. Letovi traju 12 sati s jednim zaustavljanjem u Dohi.

Pročitajte tportalov putopis i saznajte što vas sve očekuje na Šri Lanci ako osvojite putovanje. Sretno!

U nagradnom natječaju možete osvojiti putovanje za dvoje na Šri Lanku. Utješne nagrade su 5 poklon bonova od 250kn za Curry Bowl restoran u Zagrebu. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Sudjeluj

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju klikni ovdje