vječni klasik

Osvojila je i Angelinu Jolie: Jedina modna kombinacija koja je baš uvijek u trendu

1/13

Angelina Jolie

S osmijehom na licu i u pratnji 11- godišnjeg sina Knoxa, Angelina Jolie ugledana je na ulicama Los Angelesa prilikom posjeta brojnim trgovinama.  Nije tajna da holivudska ljepotica Angelina Jolie preferira jednostavne, ženstvene forme odjeće i neupadljive boje poput sive, bijele i crne, no trebamo li izdvojiti jedan bezvremenski komad koji slavna glumica naprosto obožava i kojemu je vjerna čak 20 godina, onda je to definitivno bijela košulja.

Svoj omiljeni odjevni komad, Angelina je ovoga puta parirala uz uske crne traperice, a spomenutu kombinaciju začinila je crnom torbicom preko ramena i retro modelom sunčanih naočala, dok se po pitanju obuće odlučila za model ravnih natikača sa srebrnim detaljima.

Kao što je slučaj s odjevnim komadima poput balonera ili male crne haljine, dnevna izdanja stvorena od bijele košulje ili majice u paru s trapericama kombinacija je koja se odavno okitila titulom modnog klasika.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Nakon što je svjetlo dana ugledao zavodljiv video u kojem nastupa u ulozi zaštitnog lica novog parfema brenda Guerlain, slavna glumica i velika humanitarka Angelina Jolie uočena je na ulicama Los Angelesa u društvu 11- godišnjeg sina Knoxa
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 04.08.2019 u 21:42