NIKAD NIJE IZGLEDALA BOLJE

Nina Badrić u pripijenoj haljini užarila Instagram: 'Može li netko isključiti grijanje?'

11.12.2020 u 20:29

Bionic
Reading

Nina Badrić nikad nije izgleda bolje! Dokazuje to i posljednja fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagramu, a koja je naišla na oduševljenje njezinih fanova, ali i poznatih Hrvatica

Ako netko na hrvatskoj estradnoj sceni zaslužuje titulu dive, onda je to Nina Badrić. Pjevačica je to nebrojeno puta dokazala sve ove godine svojim neprikosnovenim glazbenim talentom i činjenicom da ni u jednom trenutku nije podlegla prolaznim trendovima, ali i svojim damskim odijevanjem.

48-godišnja pjevačica popularnost nikada nije stjecala golišavim fotografijama i oskudnim stajlinzima, a sve što odjene na njoj uvijek izgleda ukusno i sa stilom. Čak i kada 'nabaci' dekolte, Nina to čini vrlo otmjeno pa nije ni čudo da se ispod njezinih fotografija uvijek mogu naći sami komplimenti, bez vulgarnih doskočica.

Njezina posljednja fotografija izazvala je opću euforiju fanova koji su se složili da pjevačica nikad nije izgledala bolje. Nina na fotografiji pozira ispred jednog zagrebačkog hotela u pripijenoj crvenoj haljini s dugim prorezom i dubokim dekolteom, a osim njenih oblina u prvom planu je i njen uzak struk.

Sudeći prema posljednjim fotografijama na njezinom Instagram profilu, pjevačica je svoju liniju dovela do savršenstva.

'I ja se trudim, kao i svaka žena, izgledati što bolje. Pazim na prehranu, vježbam, spavam...', otkrila je Nina početkom godine u intervjuu za tportal, a čini se kako se sav trud itekako isplatio.

Pjevačicu su obožavatelji obasuli komplimentima, a neki se njenom genijalnom izgledu nisu mogli načuditi.

  • +12
Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories

'Istopi se punjač za mobilni. Ima li netko da isključi grijanje, što je ovooo?', 'Koja elegancija i seksipil', 'Nina ja sam bez daha! Ovo ti je fenomenalno. Vamp, seksi, žena kraljica!', 'Bože dragi koliko je ova Nina lijepa', 'Kakva dama, prelijepa i predivna', pljuštali su komplimenti.

Da žena ženi nije vuk dokazale su i brojne poznate Hrvatice koje su Nini u komentarima udijelile podršku i komplimente, među kojima estradne kolegice Jelena Rozga, Lana Jurčević, Žanamari Perčić, Pamela Ramljak i Marija Husar Rimac te glumica Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Nobilo i Andrea Čermak.