nema greške

Osvaja izgledom i praktičnošću: Kada biste u ormaru morali imati samo jednu torbu, onda bi to bio ovaj model

20.04.2022 u 13:56

Bionic
Reading

Pomalo ležerne i savršene za udobno nošenje na ramenu, vrećaste torbe vratile su se na modnu scenu. I sudeći prema svemu, tu će se zadržati još neko vrijeme, pa se svakako isplati baciti oko na modele koji osvajaju izgledom i praktičnošću

Kada je riječ o modnim trendovima, praktičnost i nosivost nerijetko su gurnuti u drugi plan, no to nije slučaj s torbama koje ćemo u sezoni pred nama doslovce obožavati. Savršene za užurbane uredske dane, obavljanje brojnih dnevnih obveza, uživanje na opuštenoj večeri s prijateljima ili odlaska na putovanje – takozvane slouchy torbe vratile su se na modnu scenu, baš kao i društveni život nakon mjeseci pandemije.

Mekane, i s jedne strane ležerne, a s druge tako prilagodljive svakoj prilici, ove torbice su prije svega iznimno udobne za nošenje. Popularnost ovog modela torbica najavili su i brojni poznati brendovi koji su ležerne torbe, savršene za nošenje preko ramena, uvrstili u svoje kolekcije.

Tako Louis Vuitton ima prepoznatljive verzije s monogramom, Khaite krije klasični minimalistički izgled, a Balmain ima modele za one koji se doista žele istaknuti.

Ljubitelje modne praktičnosti zasigurno će osvojiti Altuzarrin model Duo, nosiv s dvije strane omogućuje da u jednoj torbi imate dvije, i to različite boje.

  • +15
Torbe za nošenje na ramenu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ležerni, no ne zato manje trendi, slouchy modeli nude sve ono što želimo od torbice – praktičnost, udobnost, dizajn i ljepotu. Savršene su za sve prilike, posao, ležerne izlaske i putovanja, pa je s ovim modelom doista teško pogriješiti.

Ako ste se ove sezone odlučili počastiti jednom torbicom, onda bi ovaj model doista bio sjajan izbor.

Osim toga, možete na nju gledati i kao na svojevrsnu modnu investiciju, jer je doista nosiva od jutra do mraka, od proljeća do jeseni, a da je pri tome na ramenu ni ne osjetite. Pri tome, imat ćete mjesta za baš sve stvari i to bez ustupka po pitanju stila.