UVIJEK NEOODLJIVA

Oprez, Vanja Mamić u najseksi izdanju!

30.08.2013 u 15:25

  • +12

Poznati na promociji Krie designa

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Samo Vanja Mamić može odjenuti crvene kožne hlače, visoke štikle i običan T-shirt i izgledati jednostavno senzacionalno. Naime, iako njeguje sportski stil, na modno događanje u atelier Krie Design došla je u visokim potpeticama i upadljivim seksi crvenim hlačama

Lijepa dizajnerica interijera Vanja Mamić ni u seksi kombinaciji ne odriče se casual detalja, koji na odličan način smiruju seksi komade koji su, sami po sebi, zahtjevni za kombiniranje. U ovom je slučaju crvene kožne hlače sparila sa sivom majicom i ubojitim štiklama.

Zanimalo nas je koji joj je omiljeni svakodnevni styling.

'Hlače, hlače i hlače. A idealno za grad traperice i bijela majica i tenisice', kaže Vanja koja nam je otkrila da na neka događanja ipak mora uskočiti u štikle premda joj one nisu obuća broj jedan.


Također smatra kako se čovjek treba odjenuti onako kako se osjeća, a ne prema godinama.

'Kako se čovjek osjeća, tako treba raditi i ponašati se. Netko će s dvadeset godina obući sakoe i fine svilene košulje, što ja u svojim godinama sada ne bih odjenula. Nisam taj tip. Sportski sam tip i tako ću se oblačiti. Ne dam da mi nitko nalaže nikakva pravila', rekla nam je Vanja.

Mi njoj ionako nemamo što za prigovoriti, a u ovom seksi izdanju s nježnim izrazom lica na kojem je uvijek osmijeh, smatramo da od Vanje modno puno možemo naučiti.