IZABRALA DEČKA

'Oprah je zabila nož u srce najboljoj prijateljici'

30.05.2011 u 09:22

Bionic
Reading

Kraljica talk showa uskoro se seli u Los Angeles, a njezina dugogodišnja najbolja prijateljica Gayle nije se mogla pomiriti s tom odlukom

Oprah Winfrey osjećala se izbezumljeno prije svog oproštajnog šoua, jer je od osoblja čula brojne glasine o tome da je mrtva. 'Ne znam, možda prisustvujem vlastitom bdijenju. Kao da publika želi zadnji put pogledati tijelo. Završava šou, a ne moj život! To je jako uznemirujuće', objasnila je talk show diva za tabloid National Enquierer.

U međuvremenu, Oprah je odlučila 'ostaviti' najbolju prijateljicu Gayle King i preseliti se u Kaliforniju. Upućeni tvrde da je pozvala dugogodišnjeg dečka Stedmana Grahama da se preseli s njom iz Chicaga. Oprah je objasnila prijateljici da će se njezin odabranik preseliti u novi luksuzni apartman u Montecitu te dijeliti s njom još jednu rezidenciju u Los Angelesu, u blizini njezinog studija Oprah Winfrey Network.

Gayle je podivljala i počela vikati na prijateljicu da je ne može ostaviti i da izabere između nje i Stedmana. Oprah je samo smireno slegnula ramenima i poručila joj da mora naći način da se nosi s njenom odlukom, od koje nema namjeru odstupiti.

'Uz njih dvije, Stedman se uvijek osjećao 'kao onaj koji drži svijeću'. Sad je došlo do promjene uloga. On je godinama bio uz Oprah i pružao joj maksimalnu podršku. S profesionalnim životom u tranziciji, Oprah ga treba više no ikad. Gayle se osjeća izdanom, kao da joj je najbolja prijateljica zabila nož u srce', objasnio je izvor blizak voditeljici.