POSLOVNE I CASUAL

One su nova omiljena zamjena za traperice: Evo kako nositi hit hlače sezone sa stilom

19.02.2023 u 16:47

Bionic
Reading

Dominaciju udobnih i omiljenih traperica posljednjih sezona uzurpirali su specifični modeli hlača poput uredskih. I u aktualnoj sezoni ove hlače muževne estetike mogu se pohvaliti ključnom ulogom na modnoj sceni, a evo kako ih savršeno stilizirati

Poput traperica, uredske hlače s lakoćom se prilagođavaju mnoštvu komada, a osim što ovu tvrdnju inspirativnim stajlinzima svakodnevno potvrđuju modne ovisnice s društvenih mreža, to su u aktualnim kolekcijama potvrdili renomirani dizajnerski brendovi poput talijanske Bottega Venete.

Dizajner Matthieu Blazy na čelu brenda na pistu je poslao model u klasičnom modelu uredskih hlača sa skraćenim širokim nogavicama i niskim strukom, zbog čega su puno više kul i ležernije.

Osim toga, kombinirao ih je uz jednostavan bijeli top. Umjesto njega možete nositi i bijelu majicu ili bluzu. Tenisice u ovoj kombinaciji savršeno pristaju tijekom dana dok će u večernjim prigodama dobro izgledati salonke ili čizme na petu.

Kao elegantna alternativa trapericama, uredske hlače savršeno pristaju i uz kožnu jaknu, što je dizajner JW Anderson na čelu modne kuće Loewe demonstrirao u aktualnoj kolekciji.

Popularni skandinavski brend Ganni točno zna što izgleda ležerno i kul. Osim traperica, to su klasične uredske hlače s uzorkom pinstripe. Ovim izgledom Ganni pokazuje da, čak i kao dio odijela, mogu izgledati ležerno, pa čak i seksi, kada se kombiniraju s kaubojskim čizmama i kamizolom.

NA ULICAMA KOPENHAGENA

Skandinavke zasjenile Francuskinje: Genijalni i tako nosivi stajlinzi koje ćete odmah željeti kopirati

Pogledaj galeriju