UČITE OD NJE

Ona zna odabrati savršenu malu crnu haljinu

21.05.2013 u 13:06

Jessica Alba

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Charles Guerin/Press Association

Bionic
Reading

Prelijepa Jessica Alba opet je pogodila izborom haljine. Na dodjeli nagrada Mount Sinai Children's Environmental Health Centra izgledala je decentno i profinjeno u maloj crnoj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju

Iako svi znamo da je za većinu događaja koji diktiraju svečani look mala crna haljina idealan izbor, samo rijetki nikada ne griješe u odabiru najboljeg modela. U kategoriju modnih ikona s vrlo malo modnih gafova spada i Jessica Alba, glumica koja je na dodjeli Champion for Children Award zabljesnula u zanimljivoj haljinici. Da ne bi bila obična, pobrinula se modnim dodatkom, kožnatim remenom stegnutim u struku, a haljinica je posebna i zbog proreza kroz koje se nazire koža. Mini resice na rubovima zaokružile su dojam.


Jessica zna što joj stoji i kako u svakoj prilici izgledati besprijekorno, a za ovaj događaj posebno se pripremila jer je dobila nagradu zbog promocije zdravog obiteljskog života. U knjizi 'The Honest Life' inspirirala je mame da za sebe i svoje obitelji izaberu zdrava, a ne toksična rješenja, i tako pridonijela zdravijem životnom stilu brojnih obitelji.