DOBITNA KOMBINACIJA

Ona zna kako spojiti krpice iz H&M-a i Chanela

07.01.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Manekenka u usponu i jedna od mlađih članica klana Kardashian, Kendall Jenner jedan je od najpraćenijih modela na društvenim mrežama, a mlada zvijezda oduševljava svojim street style lookom u kojem gotovo uvijek kombinira jeftine i skupe krpice

Novo zaštitno lice kozmetičkog brenda Estee Lauder druga je najguglanija ljepotica u protekloj, za nju izuzetno uspješnoj, poslovnoj godini. Kendall je u 2014. odradila nekoliko modnih revija za poznata modna imena poput Chanela, Givenchyja i Balmaina, a poput pravog modnog znalca kombinira skupe dizajnerske krpice s onima iz lanaca uličnih modnih brendova.

Redovito oduševljava svojim street style lookom koji, na sreću, nema previše sličnosti s onima razvikanih starijih sestara Kardashian. Kendall je više puta dokazala da se krpice iz Zare, Topshopa i njoj omiljenog brenda H&M, mogu sjajno kombinirati s onima koje stoje i nekoliko desetaka puta više. Posljednjih je tjedana bila viđena u pletivima iz H&M-a, a da je još uvijek vjerna popularnom švedskom modnom lancu, pokazala je i ovih dana kad se u losanđeleškoj zračnoj luci pojavila u jaknici iz njihove aktualne kolekcije.

Crnu bomber jaknu iz H&M-a Kendall je odjenula na crne tajice i običnu sivu majicu, a ni ovoga puta nisu izostali luksuzni modni brendovi, čizme su s potpisom Chanela, a torba dolazi iz modne kuće Givenchy.