LIJEPA SHARON

Ona zna kako savršeno spojiti sve trendi krpice

29.12.2015 u 14:11

Bionic
Reading

U društvu desetogodišnjeg sina, vidno raspoložena Sharon Stone pojavila se u Los Angelesu odjevena od glave do pete u trendi zimske krpice

Prelijepa Sharon Stone protiv hladnog vremena borila se toplim krpicama koje ne silaze s lista it odjevnih komada u zimskoj sezoni. Jednostavnoj crnoj vesta-dolčeviti Sharon je dodala krznenu parku, poderane traperice i par crnih gležnjača.

Svoju kombinaciju u military stilu Sharon je dodatno upotpunila velikim sunčanim naočalama koje su uokvirile Sharoninu dječačku frizuru.

Iako broji 57 godina, Sharon Stone nikad nije izgledala svježije odabirući komade koje ponosno nose mnogo mlađe djevojke.

Lijepa Sharon u bračnu luku uplovljavala je dva puta u životu. U prvi brak Sharon je ušla 1984. godine s TV-producentom Michaelom Greenburgom, dok je drugu vezu s američkim novinarom i urednikom Philom Bronsteinom okrunila brakom 1988. godine. U braku s Philom, Sharon je 2000. godine usvojila sina imena Roan Joseph Bronstein, da bi četiri godine nakon toga objavila raskid braka.

U godinama nakon prekida, Sharon je usvojila još dvojicu sinova, Lairda i Quinna.

Uz brigu o sinovima, Sharon ne zapostavlja svoju glumačku karijeru. U 2016. godini Sharon će raditi na šest filmskih projekata, uključujući onaj na filmu 'Mother's Day' koji uz Sharon uključuje glumačke zvijezde poput Courtney Cox, Christine Ricci, Selme Blair i Roselyn Sanchez. Film se očekuje u kinima u svibnju iduće godine.