MODNA ODLIKAŠICA

Ona zna kako postići savršenstvo na crvenom tepihu

11.02.2016 u 10:08

  • +5

Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kada govorimo o stilu slavnih glumica, Diane Kruger uvijek prednjači. Ova muza mnogim dizajnerima i inspiracija holivudskim kolegicama ponovno je pokazala kako izgledati savršeno na crvenom tepihu

Zašto se njezino ime spominje kad god se govori o modi na crvenim tepisima, Diane Kruger je ponovno dokazala pojavivši se na dodjeli nagrada amfAR koja se svake godine održava u sklopu njujorškog Tjedna mode.

Za stilski pogodak na crvenom tepihu ova ljepotica njemačkih korijena odabrala je predivnu haljinu baby blue nijanse s potpisom Prade. Haljinu visokog dekoltea i izrazito dubokih proreza povezivale su crne naramenice sa zanimljivim ukrasima koji su naglašavali glumičina leđa.

Rubove i šavove na plavoj haljini činile su crne, šljokičaste vrpce dodatno ukrašene duguljastim nojevim perjem. Ovakav odabir kreacije lijepoj Diane Kruger podario je jedinstven izgled dostojan titule najbolje odjevene zvijezde na crvenom tepihu.

Zvijezda Tarantinova hita 'Nemilosrdni gadovi' poznata je po nimalo sigurnim modnim poigravanjima, a ona su se tijekom dugogodišnjeg posjećivanja glamuroznih događanja itekako isplatila. Dobar odabir haljine jednako je savršeno slijedio odabir modnih dodataka. Crna pismo torba sa sjajnim ukrasima odlično se uklopila u kombinaciju, kao i presijavajuće naušnice koje su izvirivale iz pramenova kose.

Na glamurozno događanje Diane je stigla bez dugogodišnjeg partnera, glumca Joshue Jacksona. Posljednjih dana sve se više spominju problemi u kojima se nalazi par i zbog kojih su, ako je vjerovati tabloidima, nedavno prekinuli.

Tko je uz Diane Kruger briljirao odabirom haljine, pogledajte u galeriji: