PRELIJEPA U PRUGICAMA

Ona zna kako nositi najpoželjniji proljetni modni trend

14.01.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Britanska glumica Sienna Miller promovira novi film 'The American Sniper', a u šouu Jimmyja Fallona nije skidala osmijeh s lica

Iako je prije rođenja kćerkice Sienna Miller bila puno više u medijima, otkada je postala majka ne puni novinske stupce, no svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje status modne ikone.

U nedavnom intervjuu za The Telegraph to je objasnila: 'Imam 32 godine i odrasla sam, a uz to sam postala majka. Zapravo sam toliko iscrpljena da ni ne pomišljam na bilo kakav buntovan način života.'

Lijepa je glumica ovih dana zauzeta promoviranjem novog filma, a neki je dan plijenila pažnju prelijepom haljinom Miu Miu u boho chic stilu na dodjeli Zlatnih globusa.

Za gostovanje kod slavnog voditelja odabrala je sasvim drugačiji stil, pletenu haljinu Celine iz kolekcije Resort 2015. Simpatična kombinacija boja prugica odlično je pristajala vitkoj glumici, a uzmemo li u obzir to da su prugice najpoželjniji trend za nadolazeće nam proljeće, onda je sasvim jasno da Sienna i dalje zna što je in te zaslužuje titulu modne ikone.

Uz nježan make up, koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu, glumica se odlučila za casual bob frizuru u valovitoj varijanti, ali neka vas ne zavara taj pomalo opušteni look jer u njega je uloženo puno truda.

I dok će haljinu vjerojatno u svome ormaru poželjeti većina djevojaka, cipele Pierra Hardyja nisu za svačiji modni stil, ali ona ih je odlično kombinirala te dodala gotovo neprimjetan nakit Jennifer Fisher.