MAJA ŠUPUT:

'On me toliko puta vidio golu da nemam srama'

10.09.2013 u 20:25

Bionic
Reading

Maja Šuput je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' pričala i o ljetnoj ljubavi, prijatelju Marku Grubniću, toplesu te ljetnoj romansi

'Znaš kako se kaže - u postolara su najgore cipele. Vjerojatno ću pjevati na svim svadbama i na svim djevojačkim večerima, a neću doživjeti svoju', rekla je Maja Šuput na Narodnom radiju.

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' promovirala je novu pjesmu 'Djevojačko veče', koju su za nju napisali Branimir Mihaljević i Antonija Šola.

'Ova pjesma je baš rađena za mene. Ne vidim nikog drugog da ju pjeva, to sam baš ja', rekla je pjevačica, priznajući da je iza nje možda najbolje ljeto u životu.

'Nisam se vratila 60 dana doma, nikad mi nije bilo bolje', rekla je Maja, demantirajući da se sunčala u toplesu. U dokaz je pokazala veliku bijelu crtu od kupaćeg kostima na leđima.

'Nije bilo toplesa, jer sam jako sramežljiva. Uvijek je sa mnom bilo puno prijatelja pa bi mi bilo užasno neugodno. Jedino sam u toplesu bila pred Markom Grubnićem, ali on me već toliko puta vidio golu da pred njim nemam srama', rekla je Šuput, otkrivajući da joj se jako sviđa Grubnićeva fizička transformacija i da će ga uskoro ponovno posjetiti u Londonu.
Maja je progovorila je i o ljetnoj romansi.

'Ne bih htjela dati sve odgovore. Bilo je ljeto, a ja sam radila što rade i svi mladi. Prirodu odnosa ću zadržati za sebe, ali kakvo bi to bilo ljeto bez malo ljubljenja', rekla je Maja, koja će 18. rujna zapjevati na Rujanfestu zajedno s Joletom.

Osim toga, u velikim je pripremama i za snimanje videospota.
'Voljela bih pokazati pravu djevojačku večer. Bez stripera, pa zar to još netko radi? Stvarno je glupo plaćati nekog, kad će ti se vani frajer skinuti samo tako', rekla je pjevačica koja je često pjevala na djevojačkim zabavama, ali na momačkoj nikad.