PRIJATELJI O J.LO:

'On će morati šutjeti jer je njezin ljubavni život pun drame'

04.06.2014 u 10:44

Bionic
Reading

Dečko Jennifer Lopez, Casper Smart, morat će držati usta zatvorena o svom odnosu sa slavnom pjevačicom, pišu strani mediji

Jennifer je natjerala Caspera da potpiše pravni dokument po kojemu je suglasan da u javnost nikada ne procure tajne o njihovom odnosu.
'Jennifer je vrlo inteligentna kad je u pitanju posao, ali je njezin ljubavni život uvijek pun drame', rekao je izvor za Showbiz spy.


Njen menadžer Benny Medina navodno joj je savjetovao da sastavi ugovor o tajnosti kako bi se zaštitio njezin brend, a ugovor je potpisan samo nekoliko tjedana nakon što su Jennifer i Casper započeli vezu.

U dokumentu se navodi da Smart nikad ne smije razgovarati o svom odnosu s Lopez u medijima, bez njene pisane suglasnosti. Njemu nije bio problem to potpisati, što je Jennifer dodatno uvjerilo da je u vezi s dobrim i poštenim momkom.

U ugovoru se ne spominju nikakve financije, ali stoji da ako Casper prekrši ugovor, ona ga ima pravo tužiti i tražiti da joj vrati sve darove koje mu je poklonila tijekom veze. Njeni savjetnici navodno je požuruju da što prije 'okonča vezu s Casperom zbog priče o njegovom izlaženju s transseskusalnicma'.