VJEČNE ESPADRILE

Omiljena ljetna obuća u glamuroznom izdanju: Ovaj model uskoro bismo mogli viđati posvuda

08.03.2024 u 14:19

Bionic
Reading

Slip-on espadrile u glamuroznom ruhu glavni su protagonisti kolekcije talijanskog Valentna za novu sezonu proljeće/ljeto

U boji pijeska i s presijavajućom mrežicom, Valentinove espadrile šik su verzija tradicionalne ljetne obuće koju ćemo u narednim mjesecima nesumnjivo viđati na stopalima poznatih modnih ovisnica, kao i njihove cjenovno pristupačne verzije na policama high street trgovina.

Ravne espadrile oduvijek su bile najudobnija obuća za nošenje u vrućoj sezoni, no sada su, zahvaljujući Valentinu i najelegantnije. U slip-on verziji, ravne espadrile daju ležerniji, proljetni ugođaj prijedlozima talijanske kuće, idealno zaokružujući viziju njezina dizajnera Pierpaola Picciolija o slobodi odijevanja, koja se, što se tiče obuće, prevodi u udobnost.

Slip-on espadrile na modnoj pisti predstavio je u kombinaciji s prozirnim komadima otkrivajući žensko tijelo bez zadržavanja na tjelesnosti. 'Ovo je možda najizloženija kolekcija koju sam ikada napravio. Govori o tijelu i golotinji, ali bez klišea senzualnosti', o kolekciji za novu sezonu proljeće/ljeto ustvrdio je Piccioli.

Dokazuje to i 44. look revije, duga srebrna mrežasta haljina s izrezom – trokutići koji zarezuju bočne strane haljine i naglašavaju struk konstanta su Picciolijevih kolekcija – u kombinaciji sa slip-on espadrilama kao apsolutnim protagonistima.

Sa svjetlucavim tkanim uzorkom, poput haljine u boji pijeska, ovaj ravni model obuće, koji se u prodaji nalazi po cijeni od 920 eura, elegantna je i oštra alternativa espadrilama koje će dominirati u toplim mjesecima pred nama.

Udobne i stvorene od svježih materijala, natikače- espadrile otkrivaju neočekivanu šik vokaciju zahvaljujući čistim linijama, neutralnoj nijansi pijeska i delikatnim, svjetlucavim ukrasima koji ih čine savršenim saveznikom elegantnih dnevnih izdanja, ali i glamuroznih odjevnih kombinacija za večer. ​