KELLY ISKRENO OTKRIVA:

Oduvijek sam željela veće grudi

27.09.2013 u 17:43

Bionic
Reading

U intervjuu za magazin Shape pjevačica i bivša članica grupe Destiny's Child otkrila je kako je od 18. godine željela povećati grudi, no to je napravila, zahvaljujući savjetu njezine i Beyonceine majke, kada joj je bilo 28 godina

'Htjela sam povećati grudi kada sam imala 18 godina, ali moja i Beyonceina mama su mi rekle da dobro razmislim i pričekam još neko vrijeme. Poslušala sam njihov savjet i pričekala deset godina, onda sam otišla na operaciju jer sam stvarno to željela. Do 28. godine sam čekala jer moraš znati što te čeka, što želiš, bez obzira na tip operacije. Treba se stvarno dobro pripremiti', ispričala je 32-godišnja Kelly.

Kelly je pozirala za novu naslovnicu magazina Shape, te je pritom pokazala svoju nevjerojatno dobru figuru, a pozirajući u malim crnim gaćicama i maskirnom topiću pokazala je i nevjerojatne trbušnjake.

U intervjuu zanosna Kelly je otkrila i tajnu svoje besprijekorne figure: 'Vježbam pet ili šest puta tjedno. Onda se osjećam bolje, izgledam bolje, spavam bolje... Kada sam fit, onda sam si seksi. Nije li to svačiji cilj kada vježbaju, da na kraju izgledaju dobro kada su goli?' zaključila je zanosna Kelly.