MODNI KLASICI

Odolijevaju trendovima: Ovo su komadi odjeće koji baš nikad ne izlaze iz mode

31.12.2019 u 13:46

Bionic
Reading

Postoji nekoliko ključnih komada garderobe koji već desetljećima ne izlaze iz mode i u koje se isplati investirati koju kunu više. Donosimo vam nekoliko prijedloga s kojima nećete pogriješiti

Iako se moda mijenja iz sezone u sezonu, postoje komadi odjeće koji nikada ne izlaze iz mode. Želite li uložiti novac u pametnu kupovinu, donosimo nekoliko ideja za komade odjeće koje možete nositi uvijek i u svim prilikama bez obzira na to što je u aktualnoj modnoj ponudi.

1. Crne gležnjače

Zbog svoje boje, oblika i modela crne gležnjače idealne su za mnoge poslovne ali i dnevne casual stajlinge te će se lako uklopiti u varijante s hlačama ili suknjama. Uložite li u gležnjače od prave kože, vjerujte nećete požaliti već će trajati iz sezone u sezonu.

2. Bijele traperice

Jedan od komada koji uvijek treba imati u garderobi su svakako i bijele hlače ili traperice. Ovaj komad odjeće idealan je za toplije mjesece kada se lako kombinira uz razne šarene uzorke koje tada nosimo. Osim toga kako se moda mijenja, bijele hlače ponekad su primamljive i u zimskim mjesecima.

3. Baloner

Baloner je klasik koji desetljećima ne silazi s trona najpopularnijih odjevnih komada. Možete ga nositi na stroge krojeve, haljine, ali i opušteno, na traperice. Odaberite boju koja vam najviše odgovara, a najpopularniji je svakako onaj bež boje.

  • +29
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

4. Majica na prugice

Mornarski uzorak ili majice na prugice jedan su od onih komada s kojim također ne možete pogriješiti. Njezinoj popularnosti teško da može naškoditi bilo koji aktualni trend.

5. Crna haljina

Bilo da je riječ o izlasku ili spremanju za posao mala crna haljina neizostavni je odjevni predmet. Crna haljina funkcionira gotovo u svakoj situaciji, a jedino što uz nju mijenjate su modni dodaci i cipele.

6. Kožna jakna

Zbog svoje dugotrajnosti, kožna je jakna komad koji gotovo svaka žena posjeduje u svojem ormaru. Preko dana, nosite je kako biste podigli casual kombinaciju, a za izlazak je birajte da biste dobili dozu rock ženstvenosti.

7. Skinny traperice

Iako su trenutno u modi traperice širih modela i visokog struka, skinny model sigurno će se ponovno vratiti na velika vrata. Stoga investicija ovog oblika sigurno neće biti promašaj.

8. Bijela košulja

Klasična bijela košulja komad je odjeće kojeg obožavaju žene diljem svijeta. Može se nositi na razne načine, a uvijek izgleda elegantno i chic i odlično pristaje svim modnim stilovima. Bezvremenski je modni komad odjeće.

9. Zlatna ogrlica s medaljonom

Istovremeno decentan i raskošan, nakit se oduvijek i uvijek iznova ističe kao omiljeni detalj u modnom svijetu koji oplemenjuje svaku kombinaciju i zaista čini razliku. Zlatni lančić s medaljonom jedan je od onih komada nakita koji će uvijek iznova podignuti casual kombinaciju.

10. Chanel torbica

Chanel jedini u masi luksuznih brendova ima jedan klasičan model torbe koji se u raznim varijantama mijenja i nadograđuje kroz godine. Zbog toga je Chanel 2.55 model torbice i danas, 90 godina od svog nastanka ova torbica pravi modni hit i san mnogih žena.

11. Mokasine

U moru obuće koju mijenjate sezonama, postoji nekoliko ključnih komada koje niti jedan trend nije mogao svrgnuti s trona. Mokasine drže visoko mjesto na toj listi ključnih komada.

12. Džemper od kašmira

Svaki puta kada odjenete džemper od kašmira podsjetit ćete se da je ovo bila jedna vrlo dobra investicija. Njegova mekoća i toplina u isto vrijeme čini je najidealnijim materijalom u dugim hladnim zimama.

13. Bijela majica

Ovaj odjevni komad može se pronaći u baš svakoj trgovini odjeće, od najjeftinijih do najskupljih, a zbog svoje jednostavnosti može se kombinirati uz apsolutno svaki outfit.

14.Kaput u boji devine dlake

Kaput u boji devine dlake modni je klasik i nikad ne izlazi iz mode, stoga je investicija u koju se isplati uložiti jer ćete ga nositi godinama

15. Haljina na točkice

Bezobzira na njezinu vladavinu posljednje dvije sezone, haljina na točkice bezvremenski je komad odjeće u koji se također isplati investirati. Uz uzorak prugica, točkice su jedan od onih koji se svake sezone iznova vrti u našim ormarima u raznim varijantama.