MOĆ PRUGICA

Ni Melania Trump ne može odoljeti vječnom modnom uzorku

30.03.2019 u 11:26

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump pridružila se naporima da ojača status samoproglašenog, privremenog predsjednika Venezuele, Juana Guiade sastavši se početkom vikenda u floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago s njegovom 26- godišnjom suprugom, Fabianom Rosales

Uoči spomenutog susreta, koji je javnost na društvenim mrežama mahom okarakterizirala 'sramotnim', prva dama Amerike Melania Trump odlučila je posjetiti osnovnu školu West Gate u Palm Beachu u sklopu promoviranja vlastite inicijative 'Be Best'.

Prilikom susreta s predstavnicima obrazovne ustanove i njezinim polaznicima, Melania Trump osvanula je zanimljivom prugastom modelu košulja haljine koji je laskavim krojem i dodatkom remena naglasio njezinu skladnu figuru.

Riječ je o plavo-bijeloj kreaciji s potpisom američkog dizajnera Dereka Lima čiji je istoimeni brend osnovan 2003. godine, a spomenutu haljinu Melania je nosila uz par maslinasto zelenih salonki.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U identičnom izdanju Melania je u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago ugostila 26- godišnju Fabianu Rosales, suprugu samoproglašenog, privremenog predsjednika Venezuele, Juana Guaide.

Bijela kuća objavila je nekoliko fotografija susreta dama kojeg je Melania na svom službenom Twitter profilu nazvala inspirativnim ističući svoju podršku njezinim strastvenim idejama i planovima za obnovu demokracije i brigu za djecu Venezuele.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN