OBIČNA MAJICA – NOVI MODEL

Odličan ljetni trik zbog kojeg ćete izgledati mršavije

20.07.2015 u 21:21

Bionic
Reading

Vječna dilema s kojom se mnoge žene susreću, posebno ljeti, jest ona stoji li im odjeća dobro, nije li slučajno preuska, prekratka i ono najgore – izgledaju li u njoj punije nego inače. Upravo je zato baš zgodno kada netko otkrije jednostavan modni trik koji će nas malo i stanjiti

Jedna od urednica slavnog časopisa Vogue slučajno je otkrila sjajan trik kako izgledati malo mršavije i razbiti dosadni ljetni izgled, a sve to s običnom majicom kratkih rukava.

Kako Liana Satenstein piše za Vogue, jedan je dan majicu svog dečka zavezala običnom elastičnom trakom jer joj je bila predugačka i nenadano otkrila da taj oblik V iznad struka figuru čini tanjom.

Otada majice, ali i košulje veže kad god joj se pruži prilika, a zapravo ne pokazuje puno kože. Struk se vizualno stanjuje kada majicu podignete iznad pupka pa povežete elastičnom trakom, a ako je dovoljno dugačka, može i bez gumice, dobit ćete ljetni i opušteni styling

Osim toga, majicu možete skratiti primjerice uz vruće hlačice kada idete na plažu tako da je povežete na leđima. To je još jedna simpatična modna ideja uvijek dobrodošla u ljetnim mjesecima po strašnim vrućinama.