DIANE KEATON:

Odlasku pod nož baš neću reći 'nikad'

27.03.2012 u 18:41

Bionic
Reading

Glumica Diane Keaton dugo je govorila da na licu nema bora i nema viška kilograma jer redovito vježba jogu. Danas, u 66. godini, priznaje da joj plastična kirurgija nije odbojna kao nekad

Nekad je Diane Keaton bila na glasu kao glumica koja tajnu dobrog izgleda nalazi isključivo u jogi, a na iscrpljujuće vježbanje u fitnes-centrima i plastičnu kirurgiju redovito bi odmahivala rukom.

Ipak, 66-godišnja američka filmska veteranka više se ne protivi tom radikalnom načinu pomlađivanja. Odlazak pod nož više joj se ne čini tako blesavom idejom kao prije. 'Nikad ne reci nikad', rekla je mudro Diane.

'Govorila sam da nikad neću ići psihijatru, pa sam veći dio života provela s psihijatrima. I za puno sam drugih stvari rekla 'nikad', pa su se dogodile. Zato za odlazak pod nož tako nešto ne želim izgovoriti', dodala je.

Inače je u svojoj knjizi 'Then again' priznala da je na počecima karijere imala problema s bulimijom te da je znala pojesti dva kilograma sladoleda u jednom danu koje bi u strahu od debljanja zatim povratila.