SAMOLJUBLJE NA DJELU

Odala počast samoj sebi: Kim Kardashian osvanula u haljini s vlastitim likom

03.12.2020 u 09:07

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian West proslavila je 40. rođendan u listopadu na glamuroznoj zabavi organiziranoj na privatnom otoku Marlona Branda u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Zbog svoje raskošne proslave u jeku globalne pandemije suočila se s brojnim kritikama javnosti, a ulazak u četvrto desetljeće života odlučila je proslaviti i lansiranjem posebne palete šminke KKW Beauty u ljubičastim tonovima

Sa svojom vojskom fanova na Instagramu reality zvijezda ovih je dana podijelila fotografije iza kulisa snimanja nove kampanje za rođendansku liniju šminke, a na kojima je osvanula u minijaturnoj haljini bez naramenica s printom njezina lica.

Nazvati ovu krpicu haljinom zapravo bi bilo nategnuto jer iz njezinih fotografija jasno je da je ovaj odjevni komad s njezinim likom ustvari samo tkanina s printom čiji je stražnji dio za potrebe kampanje stisnula kako bi imitirala izgled zavodljive haljine.

'Kada sam odrastala, mojom djevojačkom sobom dominirali su tonovi lavande i ljubičaste boje, koju oduvijek obožavam, stoga sam ju željela posebno istaknuti u svojoj novoj beauty kolekciji', otkrila je Kim u opisu svoje serije fotografija sa snimanja kampanje.

Odjevni komadi kojima se referira na samu sebe Kardashian su doveli u dobro društvo. Slavni supermodel Naomi Campbell jednom je prilikom odjenula majicu s natpisom 'Naomi Hit Me... I Loved It', nakon što je svijetom odjeknula vijest da je u trenutku bijesa svoju zaposlenicu pogodila mobitelom.

S druge strane, kanadska glazbena diva Celine Dion jednom je prilikom odjenula hoodie brenda Vetements na temu 'Titanika', a javnost ne može zaboraviti to da je Kim objavila knjigu selfie fotografija naslova 'Selfish', stoga nošenje odjeće kojom odaje počast samoj sebi ne izgleda kao nešto potpuno iznenađujuće.

  • +7
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia