idealne za sport i u grad

Odaberite savršene ženske tenisice za proljeće i ljeto - trendovi, boje i uzorci

28.04.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Odabir idealnih ženskih tenisica za proljeće i ljeto svodi se na istraživanje najnovijih trendova. Bez obzira na to tražite li nešto casual ili klasično bezbroj modela na tržištu ostavlja vam ruke širom otvorene

Kako nam je vruće i sunčano vrijeme već polako pokucalo na vrata, pravo je vrijeme da čizme i gležnjače spremite u kutiju i iz ormara izvadite laganiju obuću. Tenisice nam se uvijek nameću kao logičan odabir; nisu samo udobne i praktične nego su ujedno i svestran modni dodatak svakoj garderobi. Bez obzira na to idete li na posao, u trgovinu ili teretanu na tržištu je dostupna široka paleta modela za svaku prigodu. Međutim, s toliko puno dostupnih stilova, boja i uzoraka pravi je izazov odabrati samo jedan model. Provjerite koji će trendovi, uzorci i boje biti na ulicama gradova ove sezone.

Ženske tenisice – idealne za sport i u grad

Ženske tenisice se odavno više ne povezuju samo sa sportskim stilom niti su namijenjene isključivo za bavljenje sportom. Ova moderna ženska obuća stekla je status obuće za svakodnevno nošenje. Već se dugi niz godina pojavljuje u ormarima dama koje cijene udobnost. Popularni su i modeli na navlačenje, tzv. slip-on tenisice. Odaberite svoj omiljeni model koji će naglasiti vaš individualni stil. Tenisice izrađene od prirodne i eko kože dobro će vam pristajati u svim casual prigodama. Tu su i https://answear.hr/k/zene/obuca/platnene-tenisice-i-tenisice neizostavne tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Bilo da se spremate u grad s prijateljicama ili idete u šoping, na Answear.hr čeka vas raznolika ponuda modela.

Koji su trendovi prisutni ove sezone?

S obzirom na to da su ženske tenisice pravi modni izričaj, ove sezone možete birati između pregršt trendi opcija. Već neko vrijeme popularne su tenisice s debelim potplatom kao i modeli s platformom. Modeli u retro stilu također se nameću kao česti odabir brojnih pripadnica nježnijeg spola. Stoga, razmislite o debelom potplatu i ne zaboravite niti na odvažne jarke boje. Još jedan trend na koji treba obratiti pažnju odnosi se na primjernu održivih materijala kao što su reciklirani poliester, organski pamuk i bambus. Modni brendovi sve više postaju svjesnije svog utjecaja na okoliš, stoga u svoje poslovanje obogaćuju ekološki prihvatljivim materijalima i inovativnim proizvodnim tehnologijama.

Koje boje i kakvi uzorci prevladavaju?

Kada je riječ o odabiru savršenih tenisica za ovu sezonu naglasak je na svijetlim, ali izražajnim bojama. Razmislite o nježno ružičastoj, mint zelenoj ili limun žutoj boji. Ne samo da ćete biti primijećeni gdje god krenete nego ćete ujedno osvježiti svaku vašu odjevnu kombinaciju. Neonske boje također su popularne ove sezone te će vašem 'looku' dati dozu ženstvenosti i elegancije. Ako ipak volite nešto nenametljivije, nećete pogriješiti s bijelim tenisicama koje su uvijek dobar odabir i možete ih kombinirati uz sve; haljine, hlače pa čak i Ugg košulje.

Pomoću raznih uzoraka na tenisicama također možete udahnuti malo osobnosti u vaš outfit. Na raspolaganju su vam životinjski uzorci poput zebra uzorka, uzorka zmije i leoparda, zatim razni geometrijski oblici, a prisutni su i cvjetni uzorci. Cvjetni printevi odličan su odabir za proljeće i ljeto te će vam ovakve tenisice odlično pristajati na jednobojni outfit. Ako se osjećate dovoljno odvažno, razmislite o tenisicama s apstraktnim uzorcima u kojima sigurno nećete proći nezamijećeno.