BIRAJTE I UŽIVAJTE

Odaberite damu koja je opako seksi u donjem rublju

12.09.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Donje rublje može biti seksi ili pak izazovno čedno, a vidjeti poznate dame u minijaturnim opravicama prava je poslastica. Vrijeme je da vi izaberete koja dama je najseksi u oskudnim krpicama

Nakon što smo ovoga ljeta imali priliku uživati u pogledu na estradnjake u badićima kako uživaju u ljetnim radostima, a da neminovni dolazak jeseni ne bi bio tako siv, pripremili smo pravu poslasticu. Pred vama je deset seksi dama koje su svoje čari otkrile u izazovnom donjem rublju i zagolicale maštu mnogih.

Severina je ovoga ljeta podigla pravu medijsku prašinu viješću da očekuje svoje prvo dijete s dečkom Milanom Popovićem, a nakon što se prašina malo slegla, Sevka je pripremila još jedno iznenađenje. Za snimanje spota za pjesmu 'Brad Pitt' skinula se u crno donje rublje i haltere te pokazala sve čari buduće mame.

U crnom donjem rublju opako dobro izgledaju i Iva Jerković, Belma Džomba i Aleksandra Grdić. Uvijek neodoljiva Anita Dujić crnu fantaziju začinila je crvenim korzetom, a Nives Celzijus svoje obline zauzdala je tamnoljubičastim kompletićem.

Voditeljica Nikolina Pišek uzdahe je izmamila u sivom kompletiću s push-up korzetom te velikom ružičastom pernatom lepezom. Svoje čari veselim bojama istaknule su Anja Alavanja u žurim gaćicama te Soja Kovač u jarko ružičastom kompletiću gaćica i push-up grudnjaka, dok bi Tina Katanić bez problema promet mogla zaustaviti u nježno bijelom grudnjaku i gaćicama.

Nakon predstavljanja top deset seksi dama u našoj galeriji, vrijeme je na vama – uživajte u gledanju i glasanju.