MARIO VALENTIĆ:

'Od stresa sam dobio herpese'

22.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Mario Valentić sa svojom partnericom Anom Herceg pobijedio je u showu 'Ples sa zvijezdama', no osim što se dobro zabavio, otkriva i onu manje lijepu stranu

Unatoč tomu što je pobijedio u trećoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama' i što je iz emisije u emisiju pokazivao sve više entuzijazma, glumac Mario Valentić otkriva i onu drugu stranu s kojom su se morali sukobljavati.

'Bilo je tu napora, nije to bila baš senzacija, kako se ljudima koji sjede doma pred televizorom može činiti. Leđa me još uvijek bole, prehladio sam se malo. Dobio par herpesa od stresa, a bilo je i nervoze na treninzima', rekao je Mario za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je sretan zbog pobjede, Mario ipak priznaje da ne bi bio nesretan da su on i njegova mentorica Ana Herceg ostali drugi jer je veliki uspjeh doći do finala. Kaže i da se uza sve napore jako dobro zabavio, ali da nema namjeru nastaviti plesati.

'Moj fokus je i dalje usmjeren na TV posao, a tu mislim na glumu i voditeljske angažmane. Mislim da mi ova vještina može samo dobro doći, nije to u koliziji jedno s drugim. Ovako sam kao glumac kompletnija osoba', rekao je Mario Valentić.