ZA MODNU BIBLIJU

Od stilistice do krojačice: Blake Lively otkrila je malo poznate detalje o svojim stajlinzima

11.05.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je ranije ovog mjeseca brojne oduševila izdanjem na glamuroznoj Met Gali, glumica Blake Lively za Vogue osvrnula se na neka od svojih mnogobrojnih izdanja tijekom godina

Holivudska zvijezda tako je prokomentirala neka od izdanja viđena u vrijeme nastanka filmova ‘Čarobne hlače’, kao i onih nastalih tijekom snimanja hit serije ‘Tračerica’ od 2007. do 2012. godine.

Ubrzo se osvrnula i na svoja svečana izdanja na crvenom tepihu tijekom godina – od filmskog festivala u Cannesu pa sve do premijera svojih filmskih projekata, trudničkih izdanja. Za modnu bibliju osvrnula se i na izdanja u znaku odijela koja je nosila u trileru ‘Slatka mala tajna’ iz 2018. godine.

  • +32
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Ne surađujem sa stilistima na osmišljavanju svojih izdanja i nikada nisam’, priznala je 34- godišnja glumica Vogueu.

Osim što sama osmišljava stajlinge, nisu joj nimalo strani ni modni DIY projekti. Za dodjelu nagrada Gem Awards prošloga ožujka u New Yorku, sama je sašila dio stajlinga – na putu do crvenog tepiha.

Dizajnericu nakita Lorraine Schwartz zamolila je za posudbu žutog dijamanta kako bi ga prišila na odabranu haljinu.

‘U autu sam s iglom i koncem šivala taj žuti dijamant na svoju haljinu moleći se da do kraja večeri ostane na mjestu. Nakon događanja dijamant sam morala odsjeći s haljine Sergia Hudsona’, otkrila je dodavši kako ponekad zna zalutati i u ormar svog supruga, holivudske zvijezde Ryana Reynoldsa.

Blake Lively Breaks Down 19 Looks From 2005 to Now | Life in Looks | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue