prepoznajete li ih?

Od škrtosti do lijenosti: Ovo je sedam smrtnih grijeha horoskopskih Riba

13.03.2022 u 07:50

Bionic
Reading

Svaki je zodijački znak grešan, ali na različite načine. Ribina je grešnost oblikovana utjecajem njenog vladara Neptuna, donositelja nadahnuća, snova, vizija, slutnji i obmana

Oholost

Visoko ste osjetljivi, uronjeni u svijet snova i usmjereni duhovnosti. Vaša ranjivost navodi vas da ponekad navučete masku oholosti i obeshrabrite potencijalne gnjavatore, ali ta maska ne odražava vašu stvarnu ličnost.

Škrtost

Prema bližnjima ste umjereno darežljivi, a prema sebi upravo rasipni. Osim na odjeću, obuću i opojne parfeme, trošite na gurmanske specijalitete te na knjige i rekvizite vezane za magiju i okultizam. Ulaganjima katkad senzacionalno pogodite, katkad dramatično pogriješite.

Požuda

Pohota vam je napola skrivena u romantičnoj izmaglici, ali je to ne čini ništa slabijom. Posjedujete moć hipnotičkog zavođenja i razigranu maštu kojima očaravate erotske partnere. U ljubavnoj ste igri kreativni i vješti u unošenju doze mazohizma, alkohola i drugih opojnih tvari.

  • +9
Emily Blunt je Riba, rođena je 23. veljače 1983. Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia

Zavist

Materijalne stvari u drugom su vam planu u odnosu na emocionalne doživljaje, ali ako vam tuđa imovina upadne u oči, upadate u mračne dubine zavisti. Na meti su vam oni koji vode sigurnije i udobnije živote, oni koji su se sposobni dobro organizirati, odrediti prioritete i kontrolirati situaciju.

Proždrljivost

Jelo vam je istinska strast. Za stolom se tješite za stara, tekuća i buduća razočaranja. Volite jake začine, a pogotovo curry i chili. Rado kuhate (i konzumirate) jela s afrodizijačkim djelovanjem i služite ih voljenom između mekanih jastuka s diskretnim svjetlom i upaljenim kaminom.

  • +4
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bijes

Tipična Riba nije agresivna u napadačkom, osvajačkom smislu, no ako vas netko stjera u kut, branit ćete se gotovo histeričnim bijesom. Napadnuta Riba prvo će se pokušati izvući molbama i pozivom na suosjećanje, no ako joj to ne uspije, pretvorit će se u nemilosrdnu i krvoločnu štuku.

  • +2
Rihanna je Riba, rođena je 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijenost

Lijeni ste i pasivni kao nijedno drugo ljudsko biće. Volite ostajati u krevetu do podneva i nastojite prebaciti što više obaveza na druge. Nerijetko se čini da su vam izležavanje i sanjarenje prirodna stanja. Motivirani ste za akciju ako nekom treba vaša pomoć i njega, bili to dijete, bolesnik ili kućni ljubimac.

  • +5
Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: ALESSANDRO BREMEC / LAPRESSE / PROFIMEDIA