SAMO ZA ONE DOBRA ŽELUCA

Od njegove seksualne ispovijesti će vam se smučiti

22.10.2013 u 22:20

Bionic
Reading

Russell Brand svojim je iskrenim priznanjem vezanim uz susret sa strancem u WC-u jednog londonskog puba šokirao javnost

Bivši suprug pjevačice Katy Perry i komičar Russel Brand u posljednjem je intervjuu za Mirror šokirao svojom seksualnom ispovijesti, a događaj seže još u 2002. godinu.

Tada je snimao dokumentarac na kojem je radio i koji se bavio istraživanjem društvenih tabua. Tada je imao zadatak pronaći stranca koji bi pristao na njegovu zamisao.


'Hodao sam po Sohu, obilazio sam razne gay klubove i gay teretane. Zatim sam došao u jedan pub i rekao: 'Ima li tu ikoga tko bi htio da ga zadovoljavam?' I jedan je tip pristao. Kao da sam pitao želi li netko paketić čipsa. I zatim smo on, ja i snimatelj otišli u WC, a on ga je izvadio. Nije bio lijep. Volim svoj, i viđao sam neke na fotografijama koji su izgledali dobro, njegov nije', ispričao je Russell Brand i naglasio kako sebe doživljava heteroseksualcem.

Zatim je opisao kako je bilo. 'Primio sam ga među prste. Bilo je kao da masiram golu krticu. Nije postajao tvrđi.' Komičar je prepričao da je tada redatelj muškarcu predložio da se i on igra s Russellom. 'I tako sam i ja skinuo svoje hlače te dovršio posao', objasnio je.