KAT JE MOJ!

Ocu uskraćeno vidjeti blizance zbog Beyonce

Bionic
Reading

Neil Coulon, otac blizanaca koji su se rodili u istoj bolnici kao i Beyonceina kćer, nije mogao vidjeti svoju djecu jer ga je njezino osiguranje otjeralo s tog kata

'Ponašaju se kao da je bolnica njihova', rekao je Neil Coulon (38), otac blizanaca koji su se rodili u bolnici u New Yorku kao i Beyoncéina (30) kći Blue Ivy Carter, prenose 24sata.hr

Beyonce je u noći sa subote na nedjelju carskim rezom rodila kćer Blue Ivy Carter. Pjevačica se u bolnicu prijavila pod lažnim imenom Ingrid Jackson kako bi što manje ljudi znalo da je tamo, a dio bolnice u kojem je rodila čuvao je velik broj tjelohranitelja. Preko nadzornih kamera na četvrtom katu morali su nalijepiti trake kako se ništa ne bi moglo snimiti. Liječnici i medicinske sestre morali su tjelohraniteljima predati svoje mobitele kako nitko ne bi mogao fotografirati pjevačicu ili dijete.

Uz popularnu pjevačicu na porodu je bio i suprug Jay-Z, pravim imenom Shawn Carter, koji je navodno iskeširao 1,3 milijuna dolara da bi svojoj dragoj osigurao cijeli kat u bolnici u New Yorku. No ta je suma vjerojatno prava sitnica prema onoj koju mogu dobiti za ekskluzivne fotografije svoje prinove.

Inače, ime koje su sretni roditelji izabrali za svoju mezimicu izazvalo je pravu pomutnju među obožavateljima pa je Beyonceina prijateljica Gwyneth Paltrow morala objasniti kako glasi točno ime.

A dok svijet s nestrpljenjem očekuje prve fotografije malene Blue Ivy, sestra novopečene majke Beyonce, Solange Knowles, smanjila je napetost objavivši na svom Twitter profilu da ima najljepšu nećakinju na svijetu.