MAGNET ZA POGLEDE

Očaravajuća brineta najljepša je supruga Eura

09.07.2016 u 13:17

  • +14

Ludivine Sagna

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prekrasna brineta Ludivine Sagna, supruga francuskog braniča Bacaryja Sagne, neokrunjena je kraljica Eura 2016., a atraktivna Francuskinja koja je supruga i reprezentaciju zdušno bodrila s tribina proteklih mjesec dana postala je senzacija u svjetskim medijima

Prirodna ljepota supruge francuskog braniča i igrača Manchester Cityja, Bacaryja Sagne, nije prošla nezapaženo, a uspjela je zasjeniti brojne ljepše polovice europskih nogometaša.

Zgodna 27-godišnja Francuskinja s tribina je bodrila supruga i reprezentaciju, a pri tom se nije isticala nikakvim provokativnim, ali ni skupim stylinzima. Odjevena u jednostavne kombinacije trapera i neutralnih tonova te na utakmici s Njemačkom i u nacionalni dres, očaravajuća je brineta pozornost plijenila isključivo svojom ljepotom, zbog čega je u rekordnom roku osvanula u vodećim svjetskim medijima koji su je prozvali najljepšom suprugom nogometaša Eura 2016.

You don't have to take your clothes off to be sexy

A photo posted by Ludivine Kadri Sagna (@ludivinesagna) on


Zgodna brineta i sama se bavila sportom i to košarkom, a danas radi kao televizijska novinarka te priznaje da se ne zamara previše velikom medijskom pozornošću koju je dobila ovoga ljeta. Sa slavnim je nogometašem u vezi od svoje 17. godine, a danas imaju dvoje djece. Ludivine priznaje da joj je teško palo preseljenje u Englesku 2007., kad je Segna potpisao za Arsenal, jer dolazi iz malog sela sa svega 50 stanovnika.

Toujours répondre avec un sourire ??

A photo posted by Ludivine Kadri Sagna (@ludivinesagna) on

From Miami to Paris #fashionshow #danyatrachecouture

A photo posted by Ludivine Kadri Sagna (@ludivinesagna) on