VEĆ JE RASPRODANA

Hit sezone: Svi su ludi za ovom prelijepom torbicom

03.03.2017 u 10:37

Slavne dame s hit torbicom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sudeći po izdanjima zvijezda na pariškom tjednu mode, trendovske prognoze o novoj torbici s potpisom modne kuće Chloe postale su realnost. Torbica nazvana Nile Minaudiere postala je aposlutni hit među trendsetericama i već je rasprodana

Pariški tjedan mode tradicionalo privlači neka od najvećih imena iz svijeta slavnih koji inspiraciju za nova izdanja na crvenom tepihu traže na revijama modnih kuća poput Chanela, Diora ili Valentina.

Novo izdanje tjedna mode u francuskoj prijestolnici obilježilo je i predstavljanje posljednje revije dizajnerice Clare Waight Keller za modnu kuću Chloe koju napušta nakon šest godina provedenih na poziciji kreativne direktorice.

Sasvim očekivano, prve redove na reviji popunile su mnogobrojne zvijezde, uključujući glumicu Emmu Roberts, Isabelle Huppert, Clémence Poésy i pjevačicu Solange Knowles.

Uz spomenute dame, gotovo da nije postojala uzvanica na reviji koja stvorenu kombinaciju nije obogatila minijaturnom 'it' torbicom imena Nile Minaudiere.

Ova torbica djelo je modne kuće Chloe, a prvi je put predstavljena u sklopu aktualne Ready-to-Wear kolekcije. Vidjevši ju na pisti, mnogobrojni modni znalci tada su joj prognozirali ogromnu popularnost u proljetnoj sezoni.

Torbica Nile Minaudiere stiže kao punopravan nasljednik torbice Faye s potpisom Chloe. Da je uistinu riječ o novoj 'it' torbici na modnoj sceni,  potvrđuje činjenica da je netom nakon lansiranja u potpunosti rasprodana, unatoč cijeni od 10 tisuća kuna.

Spomenuti model stiže kao savršen spoj ženske torbice i nakita zahvaljujući okrugloj zlatnoj kopči –  upečatljivom detalju koji posljednjih sezona ne prestaje intrigirati modnu industriju.