NEPROLAZNI KLASIK

Obožavate nositi punđe? Evo kakve su ove sezone u trendu

11.11.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Vjetar i loše vrijeme u stanju su uništiti i najbolje osiguranu frizuru, no isto se ne može reći za punđu. Ova jednostavna i brojnim damama omiljena frizura svaku vlas drži na okupu i u isto vrijeme izgleda itekako privlačno

Kao što je slučaj s brojnim frizerskim trendovima koji se mijenjaju iz sezone u sezonu, pojedine frizure punđi uspijevaju biti popularnije od drugih. U aktualnoj sezoni tri specifične verzije ove zahvalne frizure sada vode glavnu riječ, barem ako je suditi po utjecajnim društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka.

Out: Punđa na vrhu glave

In: Spuštena punđa

  • +10
Frizure punđi Izvor: Profimedia / Autor: DEE CERCONE / EVERETT / LINDA WHEELER / EVERETT / PROFIMEDIA

Out: Nemarna punđa

In: Polupunđa

Frizura polupunđe predstavlja savršen kompromis između zavezane i opuštene kose, a u aktualnoj sezoni ponovno je moderna. Ova efektna i trendovska varijanta punđe kosi će darovati potrebnu dozu volumena.

Out: Zalizana punđa

In: Punđa u duhu 90-ih

Zahvaljujući it djevojkama današnjice na čelu s Bellom Hadid, posljednih sezona svjedoci smo nove popularnosti trendova kakvi su vladali modnom scenom 90-ih godina i početkom milenija, a kada govorimo o punđama, verzije s istaknutim, šiljastim vrhovima pramenova ponovno su in.