STILSKI SAVEZNIK

Obožavate nositi baloner u proljetnim mjesecima? Ova verzija izgleda puno skuplje nego što zapravo košta

22.04.2021 u 20:57

Bionic
Reading

Ljubiteljice klasičnih modnih rješenja u proljetnim mjesecima ne mogu odoljeti bezvremenskim balonerima. Ovaj model jakne, kojeg je proslavila britanska modna kuća Burberry, slovi za vječni modni klasik u ormaru, a brojnim damama omiljeni high street brend Zara lansirao je model koji osvaja svojim izgledom, ali i cijenom

Iako svjedočimo brojnim uzbudljivim modelima jakni namijenjenim nošenju u prevrtljivim proljetnim danima, baloner kao neupitan modni klasik svoje mjesto redovito pronalazi u kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena, kao i pristupačnih high street brendova.

Klasični bež baloner, kakvog je proslavila britanska modna kuća Burberry, odjevni je komad kojem se u proljetnim i prvim danima jeseni redovito vraćaju brojne zaljubljenice u modu. Ukoliko i sami ne možete odoljeti ovom modnom klasiku koji se s lakoćom uklapa u pregršt odjevnih kombinacija, španjolski high street brend Zara u svoju ponudu uvrstio je model koji se ističe svojim dizajnom po cijeni od pristupačnih 230 kuna.

Zarin baloner Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U odnosu na klasične verzije balonera, Zarina inačica nema dodatak gumba, a u prodaji se, osim u klasičnoj bež, nalazi u crnoj i kaki boji ukoliko poželite napraviti modni odmak.

Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, činit će odličnog stilskog partnera s brojnim odjevnim komadima, a da pritom štiti od prevrtljivih vremenskih uvjeta u proljetnim mjesecima.

Baloneri u stajlinzima street style zvijezdi